Odešel za Šafránkovou na nebesa! Čím trpěl Abrhám před smrtí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Odešel za Šafránkovou na nebesa! Čím trpěl Abrhám před smrtí

Josef Abrhám odešel za milovanou Libuškou.
Josef Abrhám odešel za milovanou Libuškou. ( Petr Podroužek, archiv)

Ve věku 82 let zemřel Josef Abrhám. V poslední době žil legendární herec u rodiny syna na Mělnicku, kde se o něho příkladně starali. Milovanou Libuši Šafránkovou (†68) přežil o necelý rok.

Josef Abrhám trpěl problémy se srdcem a poruchou termoregulace, kdy necítil teplo a tak mu byla neustále zima. Do poslední chvíle se o milovaného tatínka staral syn Josef se snachou Ludmilou a vnoučaty. „Moc rád vám k Pepikovi něco řeknu. Teďka ale, prosím vás, ne. Já jsem se z toho ještě nevzpamatoval. Nejsem schopen. Je to pro mě obrovská rána,“ okomentoval smrt kamaráda zlomený Jan Kačer (85) v Blesku.

Poslední rozloučení s Libuškou Šafránkovou v jejích rodných Šlapanicích:

Video se připravuje ...

„Těch osm hodin, co v noci spíme, se dostáváme do jiné formy existence. Já nevím, kde je ten pravý život. Možná, že je právě v tom snu, těch osm hodin, kdy o sobě nevíte a tělo si mezitím dělá pořádek. Klidně se ale může stát, že už se ráno nemusíte probudit. Někdy bych byl za to i docela rád. Zůstat navěky v některém snu. To by nebyl špatný odchod,“ filozofoval na téma posledních věcí člověka Josef Abrhám v jednom ze svých sporadických rozhovorů.

Zemřel Josef Abrhám (†82): Herec, který neprodal svůj talent lacino

Video se připravuje ...

Přečtěte si
-bello-
19. 5. 2022 • 00:43

E M
-----
bože, co tam je v tom článku závistivýho ?!
Vy budete asi pseudokritik

-bello-
19. 5. 2022 • 00:39

Já myslím, že už spíš nežil.

Je hrozné, jak herci, kteří ještě uměli hrát odcházejí.
Dyť kdo tady bude učit ty další ?
A kdo bude hrát !?. Podle toho, jak to upadá tak už i na jevišti za chvíli budou chodit s textem v ruce a odříkávat, jakože stačí!

picoda
18. 5. 2022 • 11:08

E M
18. 5. 2022 • 10:46

z těch závistivejch pseudonovinářů je mi na blití. Oni si nenechávají ty svoje sr..ky dobře zaplatit. A z čeho/za co - dnešní pseudoumělci co mu nesahají ani po kotníky staví vily a jezdí po světě. Mi řekněte. Ty noviny už fakt nemá cenu číst.. zloba závist zášť... ale práci nikdo nevidí.. že???

vampouch
18. 5. 2022 • 09:54

Co nechat pana Abrháma na pokoji. Vynikající herec a milující manžel. Prostě se utrápil steskem po Libušce. Tak ho vy hyeny nechte v klidu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.