Josef Abrhám po smrti Libušky: OSVOBOZUJÍCÍ REZIGNACE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Josef Abrhám po smrti Libušky: OSVOBOZUJÍCÍ REZIGNACE

Josef Abrhám a Libuška Šafránková
Josef Abrhám a Libuška Šafránková (archiv Blesku)

Herec je známý tím, že nedává rozhovory. Za celý život by se dalo na prstech jedné ruky spočítat, když byl náhodou v dobrém rozmaru a rozpovídal se. Naposledy se tak stalo před devíti lety.

„Když je mi psychicky opravdu zle, úplně nejhůře, když už to nejde dál, tak osvobozující je rezignace. Musíte se zachránit sám, usilovat o ni i s nasazením života, jinak vás ta negace zahubí,“ řekl tehdy Abrhám s tím, že se nebojí ani smrti.

Poslední rozloučení s Libuškou Šafránkovou v jejích rodných Šlapanicích

Video se připravuje ...

„Těch osm hodin, co v noci spíme, se dostáváme do jiné formy existence. Já nevím, kde je ten pravý život. Možná, že je právě v tom snu, těch osm hodin, kdy o sobě nevíte a tělo si mezitím dělá pořádek. Klidně se ale může stát, že už se ráno nemusíte probudit. Někdy bych byl za to i docela rád. Zůstat navěky v některém snu. To by nebyl špatný odchod,“ zamyslel se herec, který tehdy ještě netušil, jakou ránu pro něho osud chystá.

Nemovitost v pražských Záběhlicích, kde Josef Abrhám (82) prožíval se svou manželkou Libuškou Šafránkovu (†68) nejkrásnější období, už má nového majitele. Vila za několik milionů byla nově přepsána na syna Josefa Abrháma mladšího (44). Vážně nemocný herec přebývá u synovy rodiny na Mělnicku a s návratem domů už nepočítá.

„Daří se mu dobře, je u nás, je s námi a to jsme moc rádi. Každý večer si dá po večeři zmrzlinu, má ji moc rád. Drží ho to a dává mu to energii, kterou potřebuje,“ svěřila se snacha Ludmila, která spolu se synem o Abrháma pečuje.  

Hegerová ve vězení kvůli otci Gotta! A Otazníky kolem Abrháma

Video se připravuje ...



Přečtěte si
veselabublinka
19. 2. 2022 • 09:53

Novinářské hyeny, nechte pana Abrháma na pokoji.

picoda
19. 2. 2022 • 08:56

Naprosty souhlas !

begonie
19. 2. 2022 • 08:49

ivanak - Napsáno dokonale - nejde napsat a vystihnout lépe

hanecek
19. 2. 2022 • 08:44

Ivanak - souhlas 100%!!!!

ivanak
19. 2. 2022 • 08:01

Teda já vám řeknu,vy si vystačíte s jedním rozhovorem,který byl před devíti lety opět dalších devět let. Že se nestydite neustále ukazovat tu fotografii z pohřbu,kde je pan Abrham zlome­ný,neš­ťastný­...fuj co jste to za lidi.Nechte už ho v klidu dožít...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.