Mlžení kolem Abrháma: Kamarád Krampol se s tím ale nemaže | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mlžení kolem Abrháma: Kamarád Krampol se s tím ale nemaže

Poslední rozloučení s Libuškou Šafránkovou - zdrcený vdovec Josef Abrhám
Poslední rozloučení s Libuškou Šafránkovou - zdrcený vdovec Josef Abrhám (reprofoto)

Oblíbený herec, Josef Abrhám (82), je od skonu milované Libušky (†68) u syna Josefa, kterému před časem odkázal veškerý majetek, mimo jiné i vilu v Záběhlicích, ve které s filmovou Popelkou strávil většinu života. Ačkoli Abrhámova snacha před časem vzkázala, že se má Abrhám dobře a každý den si po večeři dává zmrzlinu, jeho přátelé zdravotní stav herce v optimistických barvách nevidí. 

Josef Abrhám se se smrtí Libuše Šafránkové ani po dvou letech nevyrovnal. Těžká rána se odrazila i na jeho zdraví. K potížím se srdcem se přidružily další komplikace, Abrhámův stav zhoršuje i porucha termoregulace a snížená pohyblivost, kvůli které je nyní mobilní jen díky kolečkovému křeslu. Rodina jeho zdravotní stav komentuje sporadicky a žádné podrobnější informace nepodává. Je však patrné, že se Abrhám bez péče neobejde, proto také dlouhodobě bydlí u syna na Mělnicku.

Poslední rozloučení s Libuškou Šafránkovou v jejích rodných Šlapanicích

Video se připravuje ...

Josef omezil i komunikaci s přáteli a kolegy z herecké branže. „S Pepíkem jsem nemluvil strašně dlouho. Není na tom dobře... Je mi ho strašně líto. Vždycky to byl bezvadný kluk, charakter. Úžasný herec,“ prozradil CNN Prima NEWS jeho kamarád a vrstevník Jiří Krampol, který se, stejně jako rodina, zdráhal podávání bližších informací.

Zavzpomínal ale však, jak jej Abrhám kdysi zachránil.  „Do strany jsem nikdy nevstoupil, ale jednou jsem o tom uvažoval. Měl jsem hrát ve filmu, ale nakonec v obsazení bylo moje jméno přeškrtnutý a místo mě tam byl ručně psaný František Vicena. V tu chvíli jsem si říkal, jestli bych tam kvůli (vlastní) existenci přece jen neměl vlézt. Pak jsem se potkal s Pepíkem Abrhámem, který mi to rozmluvil. Dodnes jsem mu za to vděčný,“ prozradil herec.

Po ztrátě Popelky přišel strach o Abrháma! A Eben prezidentem?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Kalunka
11. 5. 2022 • 15:38

-bello-
9. 5. 2022 • 23:20

dfghjk
------
v čem se o něho otírá ? Dyť nic takového nedělá, proboha !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.