2 dny před startem soutěže: ÚRAZ HLAVY HVĚZDY STARDANCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

2 dny před startem soutěže: ÚRAZ HLAVY HVĚZDY STARDANCE!

Tisková konference ke StarDance: Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál
Tisková konference ke StarDance: Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál (Blesk:David Kundrát/Czech News Center)

Na tvrdý trénink je Andrea Sestini Hlaváčková (35) zvyklá a svému tanečnímu partnerovi Michalu Necpálovi (34) dává pořádně zabrat. Sympatická tenistka dva dny před vypuknutím StarDance tanečníka zranila lokty do hlavy nebo do břicha.

Stejně jako na tenisovém kurtě rozdává stříbrná olympionička z Londýna 2012 údery na všechny strany.

Ledování hlavy

„Občas se zadaří, dostal nejdříve loktem do hlavy, pak do břicha, a nakonec jsem ho ještě šlápla podpatkem,“ prozradila Aha! blondýnka. Michal si pak chvilku odpočinul, zaledoval hlavu a mohlo se pokračovat dále. Možná ale úrazy na tanečníkovi zanechaly trošku stopu. „No, já jsem jakoby, chci říci, že jsem na konci udělal chybu,“ kál se tanečník, zatímco Andrea se radovala, že neudělala ani jednu chybičku, a s klidem se odebrala na další, tentokrát tenisový trénink.

Zavření v kobce

„Co mi na tancování chybí, je to, že se dělá v zavřených zkušebnách, bez sluníčka a jsme tam jako v kobce a člověk ani neví, jestli je ráno, večer nebo noc,“ přiznala s raketou v ruce maminka Isabellky (2), která doufá, že na tanečním parketu bude válet stejně jako na antuce. Na první díl soutěže StarDance se můžete těšit už tuto sobotu od 20.10 na ČT1.

Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu

Video se připravuje ...

Pavel Trávníček (70), herec
Výron kotníku

Srpnový výron kotníku pozdržel tréninky Pavla Trávníčka a jeho živelné partnerky Veroniky Lálové (29). Nyní už je noha relativně v pořádku, pohádkový princ z Popelky dostává pořádně do těla a dohání poslední resty před sobotním vystoupením. „Strašně jsem se ze začátku potil, teď už je to lepší. Je to záhul a světe, div se, já při tom hubnu,“ řekl Aha! Pavel s tím, že snad kotník vydrží.

Pavel Trávníček: Ve StarDance budu rarita!

Video se připravuje ...

Marika Šoposká (31), herečka
Překonala nemoc

V minulém týdnu bojovala s nachlazením Marika Šoposká (31), ale bacila úspěšně porazila a vrhla se zpět do tréninku. „Už jsme dobrý,“ napsala seriálová Bibi z Ordinace. Ač zabalená v huňatém svetru, čeká na tréninku na svého tanečního partnera Robina Ondráčka (30).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.