Zákulisí StarDance: Godlovo sladké obžerství a pak taneček | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zákulisí StarDance: Godlovo sladké obžerství a pak taneček

Tak takhle to vypadá před válkou....
Tak takhle to vypadá před válkou.... (Aha)

Přes milion a půl diváků se zájmem sledovalo sobotní zahájení XI. řady StarDance. Tohle ale ani oni neviděli! Deník Aha! nabízí pohled do zákulisí, co dělali letošní králové a královny parketu jen krátce před vypuknutím přímého přenosu. Cpali se zákusky!

Produkce si své ovečky pořádně hýčká a rozhodně na nich nešetří přísunem sladkého. Zdeněk Godla (46) si naservíroval pořádnou dortovou nálož, na kterou si brousil zuby i Pavel Trávníček (70). Jeden ze sladkých větrníků zbaštil i obávaný kat mezi porotci Zdeněk Chlopčík (64).

Pavel Trávníček vzdal účast ve StarDance: Monika ho vrátila do hry

Video se připravuje ...

Moderátorka Tereza Kostková nechala zlehka nahlédnout do svého dekoltu. A s nadšením pak ukořistila celý dort, o který se ale určitě podělila s ostatními kolegy. I když vzhledem k perfektní postavě by ho mohla klidně bez výčitek sníst sama.

Richard Genzer (54) kupodivu s žádným ze sladkých lákadel zachycen nebyl. Geňa šatnou prosvištěl v županu a s mokrou hlavou za vizážistkami, aby mu mohly připravit lokny na večer.

Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
aveneta
19. 10. 2021 • 12:31

To obžérství mu věřím, ten "taneček" je pro něho sci-fi výrat i onen Tydýt v minulém pořadu byl lepší...aspoň se snažil pobavit lidi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.