Tereza Kostková: Poprvé, co jsem dostala na p*del! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tereza Kostková: Poprvé, co jsem dostala na p*del!

Tereza Kostková
Tereza Kostková (Martin Hykl)

Nechala si to na poslední záběry natáčení seriálu Hvězdy nad hlavou. Ve scénáři stálo, že Tereza Kostková (45) coby veterinářka pomáhá krávě při telení. Muselo se počkat, až přišel ten správný čas. „Vraceli jsme se kvůli tomu asi po měsíci do Siré, kde je statek,“ prozradil Roman Zach (48), který scénu také natáčel. Jenže rodička neměla svůj den a herečku s vervou nakopla, až odletěla!

„Ta kráva mě vyprovodila. V poslední minutě poslední natáčecí den mě kopla kráva do zadku a hodila mě přes celý chlívek. A tím se se mnou rozloučila. To je asi poprvé, co jsem dostala na p*del,“ usmívala se Tereza. Ani tento bolavý zážitek ale Terezu Kostkovou nezbavil krásného zážitku, kdy spolu s kolegy přivedli na svět telátko. Ona totiž krávy a zvířata vůbec miluje. Prošla napřed důkladným školením, nikdy nešli za hranu, aby něco zvířatům vadilo. Jenže nikdo nemohl předpokládat, jakou bude mít kravka zrovna náladu. Navíc v téhle situaci... „Znaly jsme se z natáčení asi půl roku. Ale ten den nás tam prostě nechtěla,“ popsala Tereza situaci.

Vdaná Tereza Kostková: Hlásí přírůstek do rodiny

Video se připravuje ...

„Ty krásné laskavé oči se změnily. Přípravy byly dlouhé a už to nechtěla,“ dodala Kostková. Herečka si po kopanci odnesla podlitiny a boule. „Byla jsem lehce v šoku, dobře si tu chvíli dodnes pamatuju,“ ujistila Tereza, že to nebylo jen tak. Pak se ale dala dohromady a scénu rychle dotočili. Nebylo času nazbyt. Odměnou byl dojemný pohled na čerstvě narozené telátko. Tahle scéna by měla vejít do seriálových dějin. Úleva byla doslova hmatatelná. Kráva se uklidnila a vítala potomka na světě, herci si oddechli, že mají hotovo. S nádherným roztomilým bonusem.

Rozzářená Kostková přiznala, jak si v karanténě užívala: Cítila jsem se víc ženou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.