PRVNÍ VEČER STARDANCE: ÚTOKY NA GODLU KVŮLI KOŠILI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

PRVNÍ VEČER STARDANCE: ÚTOKY NA GODLU KVŮLI KOŠILI!

Godla se v růžové košili stal oblíbencem diváků.
Godla se v růžové košili stal oblíbencem diváků. (Foto Aha! – Marek Pátek, ČT)

Popelář Franta ze seriálu MOST! či Ludva z Ordinace v růžové zahradě 2 nezklamal! S napětím všichni očekávali, jak se Zdeněk Godla (46) popere s tanečními kreacemi ve StarDance. Hned první sobotní večer předvedl v nepřehlédnutelné růžové košili prkenný tanec »u krmelce«, avšak svou bezprostředností během následného rozhovoru před porotou se stal miláčkem mnoha televizních diváků. Oněměl dokonce i jinak výřečný Marek Eben (63)!

Godla doslova zazářil po boku tanečnice Terezy Pruckové (36), a to nejen díky jedovatě růžové košili, na kterou si pořádně naběhl právě Eben. I tak ostřílenému moderátorovi došla slova a diváci v sále i u obrazovek České televize šli smíchy do kolen. Hvězda večera byla v tu chvíli jasná a bylo úplně jedno, že jako tanečník skončil na posledním místě.

Nebezpečná doba

Eben mu položil jednoduchou otázku, jestli už měl někdy na sobě takovou košili. „To bych musel někde hrát nějakého homosexuála,“ vystřelil Godla s bezprostřednostní sobě vlastní. „Nevím, co bych si s tím počal. Jestli mám říct, že máš pravdu, nebo nemáš pravdu, protože teď je to tak nebezpečné, ta doba... V každém případě bych si nerad kvůli takovému malému rozhovoru zničil kariéru,“ prohlásil s pousmáním Eben a raději hned předal slovo porotě.

Nevyplašíš srnky

Godla rozsekal i porotce Richarda Genzera (54), který nemohl zastavit záchvat smíchu. „Ty můžeš v pohodě tancovat u krmelce a srnky nevyplašíš,“ ohodnotil Geňa jeho taneční výkon. Od porotců získali Zdeněk s Terezou jen 16 bodů. Naštěstí se v prvním kole nevypadávalo, takže se Godlovi příznivci mohou těšit na další výkony i perly.

Zdeněk Godla o účasti ve StarDance: Strach je na místě!

Video se připravuje ...

Předčí i Tydýta?

Pro své toporné vystoupení, které bylo vykoupeno smyslem pro humor, se Zdeňku Godlovi ihned dostalo srovnání s »Tydýtem« Lukášem Pavláskem (43). Oblíbený komik byl v roce 2015 outsiderem celé soutěže, ale nakonec ho diváci dotlačili spolu s tanečnicí Lucií Hunčárovou (35) na krásné třetí místo. Romský herec proto nemusí po prvním večeru smutnit. Samozřejmě se jedná o taneční soutěž, ale lidé mají také rádi show, kterou zvládá na jedničku!

Favorité nezklamali

Přišli, viděli, zvítězili. Velcí favorité soutěže herec Jan Cina (33) a Tomáš Verner (35) svými tanečními výkony nezklamali a v prvním kole nasadili hodně vysokou laťku. Je vidět, že herci to s mladičkou Adrianou Maškovou (23) skvělé ladí a blondýnka Kristýna Coufalová (35) dokonale připravila krasobruslaře na první večer. Oba páry získaly od poroty shodně 32 bodů.

Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.