V Berounce plavala mrtvola bez hlavy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

V Berounce plavala mrtvola bez hlavy

 Policisté vyšetřující nález mrtvoly bez hlavy, která plavala v řece Berounce.
Policisté vyšetřující nález mrtvoly bez hlavy, která plavala v řece Berounce. (Foto AHA – Zbyněk Schnapka)

Mrtvola muže plavala v Berounce v Plzni. Tělo bylo bez hlavy. Na místo se proto sjeli policisté z mordparty a hrůzný případ vyšetřují.

Šok zažil včera náhodný kolemjdoucí u lávky u Svatého Jiří přes řeku Berounku v místě zvaném Pecihrádek za soutokem řek Úslavy a Berounky v městské části Doubravka. Na hladině řeky plavalo lidské tělo. Šlo o mrtvého muže, který neměl hlavu. Policie zatím nesdělila, jestli muž zemřel násilnou smrtí.

Uvedla ale, že dosud nezná totožnost mrtvého. „Zatím nelze poskytnout bližší informace. Vyšetřovatelé nařídili soudní pitvu. Ta by měla objasnit přesnou příčinu smrti a také přibližnou dobu smrti muže,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová. Okolí hrůzného nálezu prohledávali strážci zákona a to i se služebními psy. Nad nimi pak létal dron. Zajišťovali stopy, které by mohli přispět k objasnění hrůzného nálezu a nejspíše hledali i chybějící hlavu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.