Otec (23) miminka zabil jeho matku (†27)? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Otec (23) miminka zabil jeho matku (†27)?

Vyšetřování kriminálky trvalo do pozdních nočních hodin.
Vyšetřování kriminálky trvalo do pozdních nočních hodin. (Reprofoto: CNN Prima News)

Otec (23) ani ne ročního miminka měl ublížit jeho mamince (+27), takovým způsobem, že na následky zranění zemřela. Otřesný případ ze Starých Smrkovic na Jičínsku teď šetří kriminalisté.

Policie na místo vyjela ve středu večer poté, co se dozvěděla, že v jednom z domů malé obce (255 obyvatel) leží zraněná žena. „ Paní byla v bezvědomí, resuscitovali ji. Byla snad v obličeji hodně zmlácená,“ řekla sousedka pro CNN Prima News s tím, že mělo jít údajně o domácí násilí.

Žena s mužem podle ní bydleli v obci krátce. Dům prý nikdo moc neopouštěl, takže se s nimi nikdo neznal. O dítě se po činu měla postarat starostka, která ho pak předala sociálním pracovnicím. „Prověřování je v prvopočátku a nelze k němu poskytnout bližší informace,“ řekla policistka Eliška Pospíšilová, která potvrdila, že muž skončil v policejní cele a byla nařízena soudní pitva.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.