Děsivé detaily nálezu v Plzni: Plovoucí mrtvola byla bez hlavy i genitálií | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Děsivé detaily nálezu v Plzni: Plovoucí mrtvola byla bez hlavy i genitálií

Policisté na místě činu u mrtvoly, která plavala v řece Berounce.
Policisté na místě činu u mrtvoly, která plavala v řece Berounce. (Foto Aha! – Z. Schnapka)

Nebožtíkovi, jehož tělo plavalo, jak Aha! již informovalo, v řece Berounce v Plzni, chyběla nejen hlava, ale i genitálie. Tělo bylo navíc celé zohavené, patrně od nože.

Hrůzné podrobnosti vyplouvají na povrch postupně. Nebožtík se patrně stal obětí sadistického »řezníka «. Podle informací Aha! měl totiž uříznuté i genitálie. Navíc celé jeho tělo prý pokrývaly řezné rány, patrně od nože. Ty měl také na hýždích a hrudi. Tělo údajně vypadá, jako kdyby do něj někdo ryl symboly či znamení. Hlava nebožtíka se patrně ještě nenašla. Tělo zřejmě plavalo ve vodě několik týdnů. „Mohu říci, že proběhla soudní pitva zemřelého. V současné době nebudeme poskytovat konkrétní informace. Jakmile to bude možné, informace uvolníme,“ řekla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Občanka v kapse

Strážci zákona údajně našli u nebožtíka v kapse občanku. Policie o totožnosti mrtvého ale mlčí. Spekuluje se, že mrtvým má být údajně Slovák, který se v Plzni pohyboval mezi bezdomovci. Jestli se jedná opravdu o něj, zatím nikdo nepotvrdil.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.