Pohádkový princ Trávníček: Po skandálu ve vatě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pohádkový princ Trávníček: Po skandálu ve vatě?

Pavel Trávníček vydělává v Německu.
Pavel Trávníček vydělává v Německu. (archiv P. Trávníčka a F. Albrechta, archiv)

Vánoce u Trávníčků rozhodně nebudou chudé. Pohádkový princ si totiž přišel na pohádkové peníze - a to díky úspěchu Popelky. V Německu se o něj totiž doslova mohou poprat. 

Popelka nezbořila hitparády oblíbeného vánočního příběhu jen u nás. I Němci jsou na pohádku vysazení. Dobře pro Pavla Trávníčka (72). Jeho diář málem prasknul ve švech. 

Reflex podcast: Srovnání české a norské verze filmové Popelky

Video se připravuje ...

 „Němci s přicházejícími Vánocemi doslovo šílejí po Popelce. Pořádají desítky různých akcí, chtějí ode mě vyprávět historky z natáčení, a nejvíce žádané jsou samozřejmě podpisové akce,“ prozradil herec pro Aha!

Ještě větší bomba, která přinese spoustu radosti nejen německým sousedům, ale zejména i nějaký ten "eurogroš" do rodinné kasičky, ale proběhne napřesrok. „Příští rok, kdy to bude padesát let od natáčení Popelky, chystají Němci obrovskou tour. Během ní bude Pavel s dalšími žijícími herci vystupovat ve velkých halách,“ prozradila manželka Monika. 

Trailer na norskou pohádku Tři přání pro Popelku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zuzakirsch
25. 12. 2022 • 07:51

Nádherný příběh, nádherná hudba, nádherně nasnímaná příroda, nádherné kostýmy, skvělí herci. Tohle nikdo dosud nepřekonal. Uvidíme, co se natočí v budoucnu za pohádky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.