Drama při natáčení Popelky: JANDÁK KÁPL BOŽSKOU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Drama při natáčení Popelky: JANDÁK KÁPL BOŽSKOU

Vítězslav Jandák
Vítězslav Jandák (Alexandr Malachovský / Blesk)

Pohádka Tři oříšky pro Popelku platí už přes čtyři desítky let za vánoční stálici. A i když dokáže milionům lidí doma vykouzlit pravou vánoční atmosféru, ne všichni na ni vzpomínají v tom nejlepším slova smyslu. Pro Vítězslava Jandáka (75) představuje traumatizující zážitek snad dodnes. Důvod? Neopětovaná láska. 

Zatímco na plátně si prožily největší lovestory Popelka v podání Libušky Šafránkové (†68) a bezejmenný princ, do jehož role byl obsazen Pavel Trávníček (72), v zákulisí probíhal úplně jiný příběh o lásce. Karin Lesch, představitelka královny, totiž jednoho z členů princovy družiny zaujala víc, než dost.

Reflex podcast: Srovnání české a norské verze filmové Popelky

Video se připravuje ...

„Já se tam zamiloval do té královny, do té Němky, ta se na mě úplně vykašlala. Já na to mám trošku špatnou vzpomínku,“ prozradil Jandák ve Víkendové Snídani. „Musela to na mně poznat,“ dodal přesvědčený herec.

Těžko ale říct, jak to tenkrát bylo. Karin Lesh se totiž o Jandákovi, či jeho vřelých citech, nikdy nezmínila. „Při natáčení převládala přátelská atmosféra, lidé se vzájemně respektovali a u některých scén jsme se hodně zasmáli,“ zavzpomínala před časem pro Kafe.cz. 

Trailer na norskou pohádku Tři přání pro Popelku

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
bursik
23. 11. 2022 • 07:39

To je princ ! Nejvíc směšný moment v pohádce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.