Mašlíková kápla božskou: Pravda o rozvodu se zápasníkem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Mašlíková kápla božskou: Pravda o rozvodu se zápasníkem

Hana Mašlíková
Hana Mašlíková (Foto Instagram.com, ara)

Nejtěžší období života prožívá již několik měsíců Hana Reinders Mašlíková (38). Ta musela udělat radikální rozhodnutí a ukončit vztah s manželem André Reindersem. Bývalá hvězda TV Nova se rozpovídala o rozvodu, těžkém rozhodování i o synovi, kvůli kterému nevěděla, co má s nalomeným vztahem udělat.

„Naše problémy trvaly delší dobu. Mnoho měsíců, rok určitě to trvalo. Dlouho jsem to zpracovávala. Odhodlat se manželství ukončit bylo hrozně těžký… Aktuálně se opravdu bavíme o rozvodu, řešíme finální věci. Pro oba to není lehký, máme spolu syna. Já ale nevím, jestli je dobré zůstávat spolu kvůli tomu, že spolu máme dítě. Myslím si, že když nebudeme spokojeni my dva, tak to vycítí i dítě,“ vyzradila pro super.cz Mašlíková.

Začarovaný kruh

„Rozhodnutí je hlavně moje. Vzájemně jsme se trápili. Čtrnáct dní to bylo fantastický, týden to bylo špatný. Bylo to trápení. Když začnou hádky a vnímá to i dítě, tak nad tím začnete přemýšlet. Andreásek už to vnímal,“ svěřila se Hanka.

Zásadní životní rozhodnutí Bartošky. A krizi neustáli. Mašlíková už nežije s manželem

Video se připravuje ...

„Přemýšlím nad tím, říkám si, jestli to nezvládneme. Ztrácím manžela a kamaráda. Je to těžký. Ale vím, že to pro nás oba takto bude nejlepší… O střídavé péči jsme se ani nebavili, André celé dny trénuje. Budeme si vycházet vstříc,“ dodala bývalá moderátorka Snídaně s Novou.

Mašlíková se chlubí svaly, ale ty jsou jen naoko!? Uvnitř je slabá a musela vyhledat odborníka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.