Nečekaná novinka Mašlíkové? U stromku se sexy fešákem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nečekaná novinka Mašlíkové? U stromku se sexy fešákem!

Hanka Mašlíková
Hanka Mašlíková (Lucie Dvořáková)

Tak to je šok! Hana Mašlíková se objevila na videu a fotografiích u vánočního stromku s pořádným fešákem a synem Andreáskem. Co se děje?

Bývalá moderátorka Snídaně s Novou Hana Reinders Mašlíková zářila u vánočního stromečku se synem Andreasem a společnost jim dělal sexy svalovec! Tím nebyl nikdo jiný než její manžel André Reinders, se kterým nedávno oznámili rozpad vztahu. Video, kde přímo sršela rodinná pohoda, sdílel podle expres.cz právě bývalý zápasník, který si krach vztahu s blond modelkou nepřál. Dali se snad zase dohromady? Podle informací již zněměné redakce tomu tak bohužel není. Pár spolu akorát tráví tyto sváteční chvíle kvůli malému synovi.

Mašlíková se chlubí svaly, ale ty jsou jen naoko!? Uvnitř je slabá a musela vyhledat odborníka

Video se připravuje ...

„Naše zdobení vánočního stromku ve třiceti vteřinách, za zmínku stojí výměna řetězu. Krátký a další dva jiné barvy, vysavač, nešikovné ruce, samozřejmě Hančiny, ne moje. Andreáskovo posouvání stojanu na telefon a nezbytná sklenice vína u domácích prací. Já své pivo schoval za krabici s ozdobami,“ popsal zdobení stromu Reinders.

Zásadní životní rozhodnutí Bartošky. A krizi neustáli. Mašlíková už nežije s manželem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.