Nečekaná změna u Mašlíkové: COKOLI PRO SYNOVO DOBRO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nečekaná změna u Mašlíkové: COKOLI PRO SYNOVO DOBRO!

Hana Mašlíková kvůli synovi slepuje rozpadlý vztah.
Hana Mašlíková kvůli synovi slepuje rozpadlý vztah. (Instagram, archiv)

Podle vztahu Hany Mašlíkové (39) a Andrého Reinderse (40) by se mohl napsat román! Takových dějových propletenců s několika rozuzleními se ve vztahu jen tak nevidí. Nyní se zdá, že rozpadlý vztah zase slepují dohromady.

Člověk si většinou uvědomí, co měl, až když o to přijde. Nikdy ovšem není pozdě napravit to, co mohlo být navždy ztraceno. Své o tom ví i moderátorka Hanka Mašlíková, která po rozchodu s bývalým bojovníkem a nyní trenérem MMA André Reindersem přehodila výhybku a vypadá to, že jejich vztah není tak definitivní, jak se na první pohled jevil.

Hana Mašlíková pro časopis Dieta

Video se připravuje ...

„Poslední dobou nejde narazit na gentlemana a zjišťuji, že to nejlepší mám doma. André je slušně vychovaný, pozorný a je to gentleman. Takového chlapa, jako je on, je těžké potkat,“ svěřila se Hanka Blesku na premiéře Fantoma Opery.

Svého syna by totiž ráda viděla dospívat v úplně rodině. A jelikož na svého manžela momentálně pěje ódy, plán na záchranu rodiny je již evidentně v pohybu. „Zjistila jsem, že jsem Andreaskovi nemohla vybrat lepšího tátu, a jak to bude, se uvidí. Stává se to, že se k sobě páry vrátí. Já sama pocházím z úplné rodiny a to bych také ráda dopřála synovi,“ dodala s nadějí v očích Hana Mašlíková.

Jiní kupují na hypotéku byt, Hana Mašlíková koně: Kolik za něj dala?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.