Mašlíková po krachu manželství: NEČEKANÝ OBJEV! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mašlíková po krachu manželství: NEČEKANÝ OBJEV!

Hana Mašlíková
Hana Mašlíková (Foto Instagram.com a Lucie Dvořáková)

Ztratila sice manžela, avšak získala sebevědomí! Hana Mašlíková (39) vyfotila sama sebe po ránu ze své postele a pochlubila se nejen vypracovanou postavou. Modelka a moderátorka zároveň poslala vzkaz svému bývalému zápasníkovi Andrému Reindersovi (40) i všem ostatním.

„Jediný člověk, kterému byste měli něco dokazovat, se na vás dívá každé ráno v zrcadle,“ napsala Hanka pod svůdnou pózou. „Zhruba od dvaceti let jsem se snažila někomu něco dokazovat a všem se zavděčit. Stále jsem se zatěžovala otázkou, co by na to řeklo okolí nebo veřejnost,“ svěřila se Mašlíková s tím, že mnoho důležitých rozhodnutí v životě vzdala jen proto, aby před lidmi nevypadala hloupě. To už je ale minulost.

Nový muž v životě rozvádějící se Mašlíkové: Co o něm řekla?

Video se připravuje ...

„A víte co?! Je úplně jedno, co si o vás kdo myslí, oni váš život nežijí, oni vaše složenky neplatí...“ uvědomila si Mašlíková po krachu manželství. „Jediný názor, který by pro nás měl být důležitý, by měl být od milovaných,“ dodala Hanka, pro niž je nejdůležitějším mužem jejího života čtyřletý syn Andreas.

Jiní kupují na hypotéku byt, Hana Mašlíková koně: Kolik za něj dala?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.