André už měl dost doprošování? Mašlíková si za rozchod může sama?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

André už měl dost doprošování? Mašlíková si za rozchod může sama?!

Hanka Mašlíková
Hanka Mašlíková (Lucie Dvořáková)

Manželství Hany Reinders Mašlíkové a André Reinderse se rozpadlo a očekává se rozvodové řízení. Problémy mezi slavným párem začaly poté, co bývalý zápasník zamířil do strip baru, kde podle jeho slov měl jen pracovní schůzku. Bývalá moderátorka Snídaně s Novou jeho návštěvu tohoto podniku nepřekousla a jejich vztah se začal hroutit.

„Je to tak. André se od nás odstěhoval a již nežijeme společně. Pro oba je nadále prioritou náš syn Andreásek, jako rodiče fungujeme nadále velmi dobře a vycházíme spolu,“ pověděla super.cz Hanka Mašlíková.

Bývalý zápisník tak sdílný není a chce si věci ze svého soukromí nechat jen pro sebe a své nejbližší. „Nezlobte se, ale nebudu to komentovat. Nechci řešit osobní věci v médiích,“ řekl expres.cz André Reinders. Právě André měl být v páru tím, kdo se snažil vztah zachránit. Návštěvu strip baru považoval za banalitu a chtěl, aby to mezi ním a Hanou bylo jako dřív. Podle informací však Mašlíková nedokázala manželovi odpustit a vytvářela nové nepříjemné situace, kvůli kterým přišel rozchod.

Mašlíková se chlubí svaly, ale ty jsou jen naoko!? Uvnitř je slabá a musela vyhledat odborníka

Video se připravuje ...

„André přestal v posledních měsících Hance rozumět. Neustále se jí doprošoval, vyznával lásku, vysvětloval, že je jeho životní láskou, ona to ale stále nechtěla pochopit. Chvíli to sice vypadalo nadějně, a dokonce zase fungovali jako pár, Hanka na něj ale strašně žárlila a dělala mu neustále scény. On je sice bojovník, ale tento boj se rozhodl vzdát,“ pověděl expresu zdroj z okolí páru, který nevydržel (pravděpodobně) první velkou krizi.

Zásadní životní rozhodnutí Bartošky. A krizi neustáli. Mašlíková už nežije s manželem

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.