Hana Mašlíková Reinders (36): Drsná slova o druhém miminku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hana Mašlíková Reinders (36): Drsná slova o druhém miminku!

Hana Mašlíková
Hana Mašlíková (Herminapress.cz)

Hanka Mašlíková Reiders musela před časem vstřebat šťastnou a smutnou novinu. Šťastnou zprávou bylo to, že porodila zdravého syna, smutnou zprávu poté o několik měsíců později dostala od vedení Snídaně s Novou, kde ji po čtyřech letech čekal vyhazov. Bývalá modelka se nyní zaměřila na rodinu, a tak spoustu lidí napadlo, že by mohlo přijít druhé miminko.

Vyhazov z televize Nova brala bývalá modelka, která si musela své postavení vydobýt, sportovně! „Nova mi strašně moc dala a nikdy nebudu říkat, že ne. Nikdy o nich neřeknu křivého slova, protože jsem vděčná za tu šanci. S kolegou Petrem jsme odsloužili ve Snídani krásné čtyři roky. Prostě, tak to asi má být. Respektuju rozhodnutí vedení. A jestli se mi stýská? Mám doma úžasného ročního syna, a ten je pro mě prioritou. Jestli se někdy vrátím do televize, to ukáže čas. Budu ráda za nabídku, ale není to tak, že bych zoufale chtěla zpátky. Práci mám a jsem šťastná,“ řekla smířeně v rozhovoru pro Aha! pro ženy Mašlíková.

Vzhledem k tomu, že teď má menší pracovní závazky, než před časem, nabízí se otázka, zda by s manželem Andrém Reindersem nechtěli druhého potomka. „Dřív jsem striktně říkala, že jen chci jedno mimčo. Prostě, že chci jedináčka. Přece jen jsme první dítě počali později a to, že je moderní doba a všichni rodí po čtyřicítce, neznamená, že je to správně. Já si přijdu ve svých šestatřiceti letech na druhé stará… Ale uvidíme. Necháme to otevřené, ale spíš to vypadá, že Andreasek bude jedináček,“ svěřila se bývalá moderátorka.

 Mašlíková po měsíčním distancu na Nově: Co řekla o průšviháři Říbalovi?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.