Mašlíková ze Snídaně s Novou: Hloupá silikonová koza? Pro někoho takovou zůstanu… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Mašlíková ze Snídaně s Novou: Hloupá silikonová koza? Pro někoho takovou zůstanu…

Hanka Mašlíková se nemůže zbavit nálepky silikonové "modelíny".
Hanka Mašlíková se nemůže zbavit nálepky silikonové "modelíny". (Talk show Na baru, XTASY.EU)

Hana Mašlíková (33). Dlouhá léta jen jedna ze silikonem vylepšených modelek, které vymetaly večírky a snažily se být na každé fotce. Její umělá prsa byla bez debat tím, podle čeho si ji lidé vůbec někam dokázali zařadit.

Jenže z Hanky je teď moderátorka Snídaně s Novou a otevřeně přiznává, že dílo plastických chirurgů na své hrudi několikrát proklínala. A dokonce uvažovala o tom, že si implantáty nechá vyndat.

„Dva roky zpátky jsem o tom uvažovala, protože jsem trpěla silnými migrénovými záchvaty. Teď do sebe nenechám vrtat, možná po miminku, ale teď ne,“ prozradila moderátorka v talk show Na baru na NOVA Plus. Nálepky silikonové modelky se jí nicméně pořád zbavit zcela nedaří.

„Pro někoho už navždy zůstanu hloupá silikonová koza,“ říká Mašlíková, ale zároveň přiznává, že se do té pozici sama nechala vehnat. „Byly doby, kdy jsme chodili na večírky a mysleli jsme si, že pro PR musíme udělat téměř všechno. Pak jsem si ale uvědomila, jakou bezduchou osobnost ze mě udělali, tak jsem si řekla – a dost, nikomu už šaška dělat nebudu!“ tvrdí moderátorka, který prý má pocit, že po čtyřech letech ji lidé konečně začínají vnímat jinak.



Přečtěte si
ivoadler
26. 6. 2015 • 11:25

Ty kozy jsou krásný. Škoda, že jsou umělý.

fojtikovic
26. 6. 2015 • 09:55

Nedá se nic dělat, je to dobrá fena.

akublender
26. 6. 2015 • 08:25

Hanko, zklamu tě, silikon inteligenci opravdu nezvyšuje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.