Kritička moderátorů se pustila do Mašlíkové ze Snídaně s Novou: Co vzkázala jejím mluvidlům a širokým ústům? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kritička moderátorů se pustila do Mašlíkové ze Snídaně s Novou: Co vzkázala jejím mluvidlům a širokým ústům?

Kompletní osazenstvé nové Snídaně s Novou
Kompletní osazenstvé nové Snídaně s Novou (TV Nova)

Zhruba před dvěma lety se začala silikonem vylepšená modelka Hana Mašlíková (32) objevovat na televizní obrazovce. Jako tvář bulvárního pořadu Prásk! a také jako pomocná síla ve Snídani s Novou. Diváci na ní tenkrát nenechali nit suchou kvůli tomu, že při mluvení sssyčela a sem tam byl její projev kostrbatý…

Nějaký čas utekl a teď se Hanka Mašlíková vypracovala na moderátorku Snídaně s Novou. Společně s o dva roky mladším Petrem Říbalem tvoří nový tandem, který se už představil i na obrazovce. Co na Hančiny výkony a její projev říká obávaná kritička Jana Postlerová?

Prý na ni oba působí příjemně, jsou milým překvapení. Oba se podle Postlerové neskutečně vypracovali a vyplatilo se to. „Neviděla jsem v jejich vstupech hluchá místa, že by nevěděli, kudy kam,“ tvrdí kritička, která ovšem nemohla vynechat ani zjevné nedostatky.

„Hanku bych jen upozornila, aby si ještě více uvolnila mluvidla, která má jinak na dobré úrovni. Podařilo se jí také odbourat roztažené vokály, které měla na začátku pro svá široká. Petrovi bych vytkla, že občas zadrmolí,“ vzkázala novým moderátorům Postlerová.



Přečtěte si
bella.
7. 5. 2015 • 22:57

ararat a ty už jen ta stařena ducha, těla.

bella.
7. 5. 2015 • 22:55

bedna já považuju Františku za arbitra módy v Česku.A je neohrožená a klidně kritizuje ty hájené VIPky jako je Gottku, Menzelová atd. Františce je fuk, která s kterým to táhne a dává to najevo.A všimni si, že její slovník je vážně neskutečně češtinsky bohatý a trefný.Já jí fandím moc.Je mi fuk jak vypadá.

bella.
7. 5. 2015 • 22:50

Široké vokály prostě Pražáci mají , nejen Mašlíková a Postlerová není , oparvdu není žádný odborník !!!

ivoadler
7. 5. 2015 • 10:59

Ty vlasy přes oko mně se.rou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.