Silikonová »Mašle« se plazila po modelovi: Hanko, tohle není tvůj Michal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Silikonová »Mašle« se plazila po modelovi: Hanko, tohle není tvůj Michal!

Pro fotbalistu Michala Kadlece nejsou fotky důvodem k rozchodu.
Pro fotbalistu Michala Kadlece nejsou fotky důvodem k rozchodu. ( Foto pro Aha! – Milan Mošna, Pavel Hofman, ara)

Doma má fotbalistu, ale plazila se po slovenském muži roku! Silikonová kráska Hana Mašlíková (31) nafotila s Michalem Gajdošem (23) lechtivé fotky ve stylu Victorie (39) a Davida (38) Beckhamových. Ustojí to její vztah s fotbalistou Michalem Kadlecem (28)?

„Fotky vznikaly pro britský magazín a jsou hodně sexy. Nikdy jsem nic podobného nefotila, ale je to pro mě zajímavé do portfolia,“ okomentovala fotky Mašlíková, která přiznala, že byly záměrně inspirované reklamní kampaní Beckhamových.


Přestože bylo focení velmi rychlé a trvalo jen čtyři hodiny, Hanka s ním měla velký problém. „Hrozně se stydím, takže jsem u toho hodně vyváděla, ale naštěstí jsem nebyla nikde nahá. Ale i tak to bylo hodně intimní,“ svěřila se Mašlíková. A prozradila i to, jak to vzal její fotbalista Michal Kadlec. „Jsem modelka a patří to k mé práci. Míša to chápe,“ řekla s úsměvem deníku Aha!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.