Sexy lenošení podle Hanky Mašlíkové: Tak zapíjí rozchod? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Sexy lenošení podle Hanky Mašlíkové: Tak zapíjí rozchod?

Hana Mašlíková
Hana Mašlíková  (instagram.com)

Jak si ve vodě lebedí! Zatímco jiní se vracejí do práce a škol, Hana Mašlíková (39) si vyrazila do lázní. A během svého lenošení předvedla vypracovanou figuru v plavkách.

Vlézt si do vody se šampaňským v ruce, to by teď chtěl snad každý. Ale jen málokdo by u toho dokázal vypadat tak dobře jako Hanka. Z lázeňského resortu se pochlubila svou výstavní štíhlou postavou a plnými vnadami v bikinách. „Říká se, že jedině opravdu líný člověk si dokáže vychutnat kouzlo odpočinku,“ uvedla modelka, která obvykle tráví čas v posilovně. „Pracovitý člověk neodpočívá, ale sbírá síly k další práci. Tak v tom případě, se ze mě stal opravdu líný člověk a náramně si to užívám,“ přiznala se smíchem. A taky si to zaslouží, doma má totiž malého syna Andreáska (4). Toho má s manželem, trenérem MMA Andrém Reindersem (40), se kterým ale už nežije.

Jiní kupují na hypotéku byt, Hana Mašlíková koně: Kolik za něj dala?

Video se připravuje ...

Nový muž v životě rozvádějící se Mašlíkové: Co o něm řekla?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.