Co se děje s Mašlíkovou? Po potupě manžela divná slova o synovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Co se děje s Mašlíkovou? Po potupě manžela divná slova o synovi

Hanka Mašlíková přiznala problémy ve vztahu s manželem Andrém
Hanka Mašlíková přiznala problémy ve vztahu s manželem Andrém (Instagram)

Modelka a moderátorka Hana Mašlíková (38) je po období, kdy směrem ke svým fanouškům vysílala jen zprávy plné lásky a optimismu, překvapivě v ráži. Nejprve sepsula veřejně svého manžela za to, že navštívil strip bar. Teď pro změnu promluvila na adresu jejich syna.

Otevřeně se totiž po třech letech od narození syna Andrease rozepsala o tom, s jakými pocity se po jeho narození potýkala. „O půlnoci jsem se vzbudila a musím říct, že nikdy nezapomenu na ten mrazivý pocit, když jsem si sáhla na břicho, děťátko tam už nebylo, ale bohužel nebylo ani v mé náruči. Polil mě strach, panika, jestli je vůbec v pořádku. Naštěstí tam byla sestřička, která mě uklidnila. Poprvé jsem svého prďolku pochovala až ráno a musím se přiznat, že to byl zvláštní pocit,“ napsala dle webu Expres.cz Mašlíková, které prý chvíli trvalo, než se do něj následně zamilovala.

André Reinders na místě, kde by jste spíš čekali jeho manželku Hanku Mašlíkovou!

Video se připravuje ...

„Nebyla to taková ta okamžitá bezmezná láska, do svého syna jsem se zamilovávala postupně a strašně jsem se za to styděla. Měla jsem pocit, že jsem špatná matka. Ptala jsem se sama sebe, jak to, že to není jako v těch knížkách o mateřství, jak to, že to není jako z vyprávění, proč necítím tu okamžitou lásku? Nikomu jsem to neřekla, protože jsem měla strach z toho, že mě odsoudí. Pomalinku jsme si na sebe zvykali a mé srdce se otevíralo víc a víc,“ překvapila moderátorka, podle níž je možná důvodem její okamžité (ne)lásky k synovi fakt, že rodila císařem.

„Možná se tohle stává i při klasických porodech, ale mě bude celý život mrzet, že jsem své dítě nemohla hned pochovat a vtisknout ho okamžitě do svého srdce,“ je ještě po letech líto Mašlíkové.

Hana Reinders s odstupem: Pořád nevím, proč mě Nova vyhodila:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
23. 8. 2020 • 07:59

... ten její muž , ten má ránu !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.