Bendová má po srandě: Uschlo jí to! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bendová má po srandě: Uschlo jí to!

Alice Bendová musela koupit nový stromeček.
Alice Bendová musela koupit nový stromeček. (FTV Prima)

Nemohla se dočkat Vánoc, a kouličky tak vybalila už na konci listopadu. Jenže příroda Alici Bendovou (44) převezla. Její vánoční chlouba uschla dřív, než si pod ní vůbec stihla rozbalit dárky. A tak musí zdobit nanovo!

„Už jsme to prostě nemohli vydržet. Jupí, milujeme Vánoce,“ radovala se herečka a moderátorka před třemi nedělemi. Jenže se jí to maličko vymklo z rukou. Větve se v teple prověsily, jehličí opadalo a všechny skleněné koule málem skončily rozbité na zemi. Ještě před třetí adventní nedělí si tak museli s partnerem Michalem Topolem (31) znovu vystát frontu na nový.

„Musím vám říct něco hrozného. My jsme teď na toho našeho chudáčka koukali a on byl tak neuvěřitelně hnusný, že jsme ho radši odzdobili,“ přiznala deníku Aha! Alice. „V sobotu jsme přinesli naprosto stejný, děti to ani nepoznaly. Nejdřív jsme jim to nechtěli říct, ale pak jsme jim to radši přiznali. Nakonec měly radost, že budou zdobit znovu,“ dodala Bendová.

Hana Mašlíková: NEJkrásnější

Ani moderátorka Hanka Mašlíková (35) neponechala nic náhodě a na sociální síti se týden před Vánoci pochlubila fotkou nazdobeného stromečku. Vůbec poprvé pod něj Ježíšek nadělí dárky jejímu tříměsíčnímu synovi Andreasovi. Snad je nebude dávat do opadaného jehličí.

Zuzana Belohorcová: NEJvětší

Vánoce na konci listopadu měla i bývalá učitelka sexu na Floridě. „Co neuděláte pro své děti, které se tak strašně moc těší na Vánoce,“ napsala Zuzana Belohorcová (41) na svůj Instagram. O jeho omezenou životnost se zřejmě bát nemusí, její dvoumetrový strom evidentně v lese nevyrostl.

Míša Salačová: NEJstřeženější

Čekat do Štědrého dne nevydržela ani miska Míša Salačová (37). Obřím stromem plný vánočních dekorací se pochlubila týden před Vánoci. A na rozdíl od ostatních na něj má i dva čtyřnohé hlídače – dva čínské chocholaté psi Adama a Albiho.

Na video s Alicí Bendovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.