Hana Mašlíková o svém manželství: KRIZE KVŮLI SEXU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hana Mašlíková o svém manželství: KRIZE KVŮLI SEXU!

Hana Mašlíková Reinders s manželem
Hana Mašlíková Reinders s manželem (Robert Klejch)

Plavovlasá moderátorka a modelka Hana Reinders Mašlíková (38) si před čtyřmi lety vzala za manžela MMA zápasníka Andrého Reinderse. A vše bylo zalité sluncem. Nyní se ale Hanka rozčertila.

Její drahý ji zklamal. „Vždycky jsem odsuzovala ženatého nebo zadaného chlapa, který šel do strip baru. Každý má na to svůj názor, pro mě je to ukázka neúcty k ženě!“ běsní. A bohužel, právě k tomuhle došlo. „Celých šest let jsem měla jediné přání, aby tam nikdy nešel můj muž, celých šest let mi říkal, že to vnímá stejně. Bohužel některá přání jsou nadlidský úkol. Proto přestaňte snít o princi a raději přijměte realitu a život, jaký je,“ dodala s hořkostí.

André Reinders na místě činu!

Video se připravuje ...

Není to první status, ve kterém naznačuje, že její vztah se svalnatým bijcem není tak perfektní, jak by se na první pohled mohlo zdát, místo toho, aby vytvářela internetovou iluzi, za což ji její fanynky a příznivci milují. „Už mě přestalo bavit dělat z manžela pana úžasňáka, a vám tady na Instagramu nalhávat, že máme dokonalé manželství,“ vysvětlila, proč na svého manžela práskla návštěvu striptýzu.

Loni byla za semetriku
Před rokem, když slavili třetí výročí, vyletěla Hanka prý jako čert z krabičky. „André určitě v tichosti litoval, že si takovou semetriku vzal,“ sypala si loni Mašlíková pro změnu popel na hlavu.

Hana Reinders s odstupem: Pořád nevím, proč mě Nova vyhodila

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Inka
10. 8. 2020 • 14:53

😂😂😂 Nula, která si byla schopna vydělávat pouze focením pro Playboy, vystavuje nahatá umělé prsa a kačer botox pysk...tu pobuřuje manžel návštěvou striptýz baru ?! Vždyť ona je to samé co ty děvy, akorát vyšší level... mimochodem, jak ona vysvětlí jednou synovi ty její skandální akty ?!

rydlo
9. 8. 2020 • 10:24

Proč se rozčiluje, že se šel podívat její muž do strip baru na přirozenou krásu ženského těla, když má doma cosi šlachovitého s umělými boulemi . A ještě když se snaží napodobovat kačeří zobák Agáty, tak to musí být pro svého muže určitě „neodolatelná”!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.