Celebrity v Muzeu fantastických iluzí: Tohle není baletka, ale Upír! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Celebrity v Muzeu fantastických iluzí: Tohle není baletka, ale Upír!

Upír odhodil svršky a všechny zábrany.
Upír odhodil svršky a všechny zábrany. (Foto Herminapress.cz, Archiv Muzeum fantastických iluzí)

Nic tu není zakázáno, blbinky, grimasy, kouzla. Václava Upíra Krejčího (64) to natolik pohltilo, že sundal tričko a vytvářel iluze do půl těla nahý. Heidi Janků (57) zase visela hlavou dolů v minišatech.

Jakmile zpěvačka natáhla ruce nahoru, vyjely jí šaty těsně pod zadek, a odhalila tak skoro víc než jen svá stehna v punčocháčích. Antigravitační místnost, která byla jako všechno ostatní jen optický klam, ale Heidi vrátila do dětských let. Během slavnostního otevření Muzea fantastických iluzí Upír řádil jako ďas. V místnosti pro baletky místo nacvičování u kladiny ze sebe strhl tričko a vystřihl rozštěp jako primabalerína. I to je jeden ze 100 interaktivních a zábavných exponátů.

Iveta Vítová (36) zase zavedla svou dcerku Anetku (6) do místnosti s jídlem a nechala se spolu s ní naservírovat na talíři. „Jako jídlo jsem pózovala poprvé a doufám naposled. Není to moje parketa,“ smála se moderátorka. Svou hlavu pak synovi Andreaskovi (3) přinesla talíři i Hanka Mašlíková (Tohle není baletka, ale Upír! Jakmile zpěvačka Během slavnostního otevření Muzea fanpo zA Ats n pn ke ka An ta l p o - - e u sse at m ám arorovi na 37).

Na video s Václavem Krejčím se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.