Padla první klapka, točí se seriál Kameňák: Vydra omládl v balonu o 20 let | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Padla první klapka, točí se seriál Kameňák: Vydra omládl v balonu o 20 let

Václav Vydra coby starosta na poradě v hospodě.
Václav Vydra coby starosta na poradě v hospodě. (TV Nova a FB)

Stovky vtipů a hvězdné herecké obsazení. Nova roztočila seriál Kameňák a hraje se nejen na zemi, ale i ve vzduchu. Václav Vydra (62) s Veronikou Žilkovou (56) například létal nad Mělníkem v koši pod balonem.

Starosta Pepa Novák v podání Vaška a jeho zástupce Bohouš Beránek, kterého hraje Pavel Kikinčuk (58), přihlásí jinak poklidné městečko do celorepublikové soutěže Pozitivní město roku. Hlavní cena je pěkných sto milionů korun a pro takovou sumičku už stojí za to něco obětovat. Režie projektu se ujal zkušený Ján Novák, který je i divákem filmových Kameňáků. „Navazujeme na úspěšné filmy, které seriálu předcházely. Chtěli jsme příběh, na který můžeme pověsit spoustu vtipů,“ řekl.

Obyvatelé totiž musí splnit řadu podmínek, které nejsou vůbec jednoduché. Například vyšší porodnost, čilý společenský život, dobrá zdravotní péče a podobně. Co na to představitel starosty? „Díky natáčení jsem omládl o dvacet let,“ raduje se Vydra. Je dobrodruh, má rád adrenalin a právě vzdušné scény jsou mu po chuti. Jen lituje, že někdo nepřipsal role pro koně.


Vzhledem k tomu, že se na place sešli herci, kteří ani v osobním životě nejdou pro vtip daleko jako právě Vydra, Leoš Noha (50), Pavel Kikinčuk a Václav Upír Krejčí (62), je veselo i mimo kamery. „Jedna paní kostymérka vyprávěla, že byla na chalupě a přišla šílená bouřka. Manžel jí prý volal, ať do ní neuhodí. No a já jí říkal, že se určitě nebála, protože není přitažlivá, “ vylíčil se smíchem Krejčí.

Na scénu z Kameňáku se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.