Václav Vydra se bouří: Přišel o peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Václav Vydra se bouří: Přišel o peníze!

Václav Vydra v seriálu Kameňák
Václav Vydra v seriálu Kameňák (TV Nova)

Není všechno zlato, co se třpytí. Své o tom ví i Václav Vydra (63), kterému dodnes nebyla vyplacená částka čtvrt milionu korun za odehraná představení muzikálu Tři oříšky pro Popelku. Herec však není jediný, na peníze čeká například Milan Šteindler (62), Karel Heřmánek (71) nebo Jana Švandová (71).

Podle zjištění týdeníku Sedmička řeší Vydra nepříjemné soudní spory. Herec se prostřednictvím advokáta domáhá nevyplacených honorářů za muzikálové představení, nákladů spojených s nevyplacením pohledávky a nákladů soudního řízení.

„Dlužník jako producent a věřitel jako umělec spolu dne 28. 6. 2018 uzavřeli smlouvu o provedení uměleckého výkonu pro představení muzikálu Tři oříšky pro Popelku. Věřitel se smlouvou zavázal účinkovat v muzikálu Tři oříšky pro Popelku a plnit další povinnosti s tím spojené. Dlužník se mimo jiného smlouvou zavázal uhradit věřiteli odměnu ve výši 11 tisíc korun bez DPH za každé představení, a to vždy na základě faktury,“ uvedl dle Sedmičky hercův advokát.

Podle něj Vydra odehrál v listopadu loňského roku pět představení a v prosinci osm, jenže společnost mu domluvených 165 tisíc korun doposud nevyplatila. Nyní herec požaduje kromě dluhu úroky a náklady spojené s vymáháním pohledávky a se soudním řízením. Celkem se tak dle Sedmičky herec domáhá 200 460 korun.

 Na video s Václavem Vydrou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.