Karel a Hana Heřmánkovi: Drastický životní zlom | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Karel a Hana Heřmánkovi: Drastický životní zlom

Karel a Hana Heřmánkovi.
Karel a Hana Heřmánkovi. (Foto Aha! – Pavel Machan)

Charismatický herec Karel Heřmánek (72) třicet let působil zároveň jako principál Divadla bez zábradlí, které v roce 1990 spolu s manželkou založili. Jenže jeho působení v čele divadla pomalu zvoní hrana. Krizová situace, jenž vznikla v souvislosti s koronavirem, ho totiž donutila jednat.

Podle webu Expres.cz dospěl definitivně k tomu, že už je na něj vedení divadla příliš „velkým soustem“. Obzvlášť když je závislé na divácích, kteří ale několik měsíců dostali nucenou stopku.

Karel Heřmánek: Hrát v cizím divadle jsou pro mě lázně!

Video se připravuje ...

„S předáváním divadla jsme počítali už dlouho dopředu. Jak se navalují ty těžkosti a podmínky jsou čím dál tím krutější, já už na to nemám sílu. Musí to dělat někdo mladší, průbojnější. Těším se, až se zbavím té administrativy okolo a budu se moct více věnovat herectví,“ vysvětlil svůj zlomový krok Karel Heřmánek s dodatkem, že vedení divadla by se měli zhostit jeho synové - Karel a Josef. 

Heřmánek v muzikálové Popelce: Nedělal jsem JAMU, abych uklízel koňské koblihy:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
4. 9. 2020 • 00:41

Heřmánka jsem nějak přestala mít ráda, k ní se nevyjadřuju.Lístky u nich odedávna nebyly nejlevnější.Je fakt, že jsem už viděla všechno co se u nich dalo a moc neobnovují .

DWEI
3. 9. 2020 • 22:33

Karel a Hana Heřmánkovi ksou velmi příjemní lidé, ale v jejich divadle se hrála a hrají stále stejná představení mnoho a mnoho let a málokdy byla bohužel nějaká novinka.. V horní části Václavského náměstí jsou 2 divadla, které si na nedostatek diváků nikdy nestěžovaly a hraje se tam tolik skvělých a úžasných představení, že se jen opravdu těžko vybírá...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.