Zlomená Mašlíková: Manželskou krizi vystřídala finanční? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zlomená Mašlíková: Manželskou krizi vystřídala finanční?

Hanka Reinders
Hanka Reinders (instagram, archiv)

Poslední dobou to moderátorka Hana Mašlíková (38) nemá vůbec jednoduché. Nejenže momentálně prožívá manželskou krizi, ale koronavirová krize jí také udělala čáru přes rozpočet.

Naštěstí se jako jiné známé tváře umí pohybovat ve světě sociálních sítí, díky kterým má možnost být oslovována značkami, s nimiž posléze naváže spolupráci. A takový přivýdělek aktuálně není vůbec marná věc.

Mašlíková se chlubí svaly, ale ty jsou jen naoko!? Uvnitř je slabá a musela vyhledat odborníka

Video se připravuje ...

„Zaplaťpánbůh za to, že i v této době funguje Instagram a placené spolupráce. Ale chápu ty, kterým z toho někdy není úplně dobře a které se třeba i cítí jako prodejné holky. Nedá se nic dělat,“ přiznala webu eXtra. cz moderátorka.

Ačkoli si je vědoma, že některým lidem je tento styl placené reklamy proti srsti, snaží se alespoň propagovat to, čemu sama věří a má vyzkoušené. Na druhou stranu nechce být finančně závislá pouze na příjmech z Instagramu a doufá, že se situace co nejdříve zlepší.

Bude Christová babičkou? Mašlíková zpátky u manžela! A Jágrova schovanka je těhotná!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.