Slavné Češky: Proč si nechávají zmenšovat prsa? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Slavné Češky: Proč si nechávají zmenšovat prsa?

Hana Mašlíková si nechala zmenšit poprsí
Hana Mašlíková si nechala zmenšit poprsí (facebook)

 Každý touží po tom, co nemá. Většina žen sní o velkém poprsí. Některým jsou ale bujné vnady na obtíž a mohou způsobovat i značné zdravotní komplikace. Nejen seriálová dcera Simony Krainové (47) z Ordinace Kateřina Marie Fialová (23) se proto rozhodla k poměrně radikálnímu řešení...

Kateřina Marie Fialová (23): Čtyřky jsou pryč
Před rokem se bývalá hvězda Tváře, která hraje v Ordinaci dceru Simony Krainové, pochlubila svými přírodními čtyřkami v pánském magazínu. Nyní si je ale nechala zmenšit. „Ze zákroku jsem opravdu nadšená. Nemám žádné bolesti, mohu se lépe pohybovat, a dokonce někdy chodím i bez podprsenky. To jsem si dříve vůbec nemohla dovolit,“ prozradila. „Konečně se cítím jako pořádná ženská a nestydím se nikde svléknout,“ pochvaluje si Kateřina Marie.

Vlaďka Erbová (38): Do třetice všeho malého
Díky svému poprsí je jinak drobná modelka takřka nepřehlédnutelná. Ze zdravotních důvodů si ale maminka Viktorky (13) a Markuse (7) musela své bujné vnady nechat zmenšit už dokonce třikrát. „Věkem se nám dějí různé srandy, já jsem před zhruba čtyřmi lety šla domů od svého plastika 75C, teď jsem 75F. Ano, F jako Františka. Není to úplně jednoduché najít hezké, funkční, pohodlné a zároveň i šmrncovní prádlo,“ postěžovala si exmanželka Tomáše Řepky (46). 

Hana Mašlíková (37): Prasklé implantáty
Moderátorka a modelka musela na plastickou operaci před dvěma roky. „Výměna implantátu u mě byla nutná, protože se na sonu zjistilo, že mají prasklinky. Bylo tedy nutné je vyměnit a při té příležitosti jsem zvolila i rovnou menší velikost. Člověk má jiný rozum v pětadvaceti letech a samozřejmě v pětatřiceti. Zároveň se nám s věkem mění i životní priority, jsme zkušenější, no prostě se vlastně celý život nějak vyvíjíme,“ přiznala tehdy Hanka upřímně.

Petra Buzková (54): Chronické bolesti zad
Před šestnácti lety dobrovolně přišla o titul političky s nejvyvinutějším poprsím, k jejímu rozhodnutí zmenšit svá ňadra ji ale vedly hlavně zdravotní problémy. „Dlouho jsem o tom přemýšlela, než jsem se k takovému zákroku odhodlala. Ale bylo to ze zdravotních důvodů nutné,“ řekla Aha! tehdejší ministryně školství. Pro první dámu sociální demokracie byla prsa příliš těžká, což vedlo k chronickým bolestem zad.

Dolly Buster (50): Zklamaní fanoušci porna
Ze svého gigantického poprsí si nejznámější česká pornoherečka nechala vyndat část silikonů už před deseti lety. Dolly Buster, vlastním jménem Nora Bochníčková, se svými obrovskými umělými ňadry proslavila a její XXL dekolt s velikostí podprsenky 75DD obdivovali fanoušci po celém světě. Tehdy si za tuto proměnu vysloužila nejednu kritiku od svých příznivců.

Simona Halepová (28) : Operací k tenisové slávě
Svá prsa obětovala rumunská tenistka, aby se mohla stát světovou jedničkou. Pro vrcholovou sportovkyni je dmoucí hrudník spíše pohromou, a tak se rozhodla k radikálnímu kroku a šla na plastiku. „Udělala jsem to jen kvůli tenisu,“ přiznala Simona a zdá se, že její rozhodnutí bylo správné. Po zákroku totiž vystoupala ve světovém žebříčku o neuvěřitelných 450 míst!

Monika Marešová (45): Dělá to jen kvůli sobě
Prsa nejprve zvětšovala po porodu prvního syna Jakuba (9). Před pěti lety ale musely implantáty ven. „Dělám to jen kvůli sobě,“ přiznala první manželka Leoše Mareše (43). Tahat se s tak velkým poprsím není podle jejích slov žádný med, a tak si moderátorka nechala vymodelovat pěkné pevné trojky.

Lenka Hornová (53): Proplakané následky
Po porodu přibrala třicet kilo a její ňadra narostla až do velikosti osm. Rozhodla se tedy pro chirurgické zmenšení a překvapivě se setkala s kritikou. „Pamatuji si, že jsem brečela a měla jsem pocit, že už nikdy nemůžu vyjít mezi lidi. Hodně mě to trápilo,“ svěřila se bývalá moderátorka pořadu Prásk! na Nově. Dnes si ale úspěšná manažerka na své tehdejší trauma ani nevzpomene.

Kdy zmenšení ňader hradí pojišťovna!
Ženy, pozor! Pokud velká prsa pacientce přináší prokazatelně zdravotní potíže, může podat žádost o zmenšovací operaci.
„Tuto operaci musí doporučit buď neurolog, případně ortoped či mammolog. Žádost pak musí schválit revizní lékař zdravotní pojišťovny. Provedení plastické operace kvůli psychickým potížím, které mohou nastat z důvodu nespokojenosti s velikostí prsů, není hrazené z prostředků veřejného zdravotního pojištění,“ uvedl mluvčí VZP Vlastimil Sršeň. „Měl jsem několik pacientek, kterým velká prsa doslova huntovala záda,“ řekl Aha! známý ortoped MUDr. Jiří Váchal a dodal: „Těm jsem doporučení na zmenšení ňader dal a po zákroku se jim opravdu hodně ulevilo.“ A kde si nechat zákrok provést? „Tento výkon se může provést na pracovišti, které má smlouvu s danou zdravotní pojišťovnou. Většinou se jedná o pracoviště plastické chirurgie ve velkých nemocnicích. Soukromá zařízení obvykle nemají smlouvy se zdravotními pojišťovnami a výkon zde si pacienti hradí,“ vysvětlil plastický chirurg MUDr. Karel Urban z kliniky Esthé, který také pracuje v Nemocnici na Bulovce.

Erbová: Klesla mi prsa, musejí se opravit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
terrancero...@...
20. 2. 2020 • 16:55

www.GetMeets.Com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.