Dlouho netruchlila! Nový objev Kateřiny Marie Fialové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dlouho netruchlila! Nový objev Kateřiny Marie Fialové

Má nový objev!
Má nový objev! (Foto TV Nova)

Krásná brunetka Kateřina Marie Fialová (24), která se do povědomí veřejnosti dostala díky show Tvoje tvář má známý hlas, už nesmutní z rozchodu s Liborem Matoušem (26). V jejím životě se totiž objevil nový muž.

Půvabná herečka, známá i ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, v němž si zahrála dceru Simony Krainové (48), přiznala, že rozchod s partnerem nebyl výsledkem žádného chvilkového impulzu. Rozhodnutí ukončit vztah s Liborem Matoušem, jehož znají především fanoušci televizního seriálu Ulice, bylo výsledkem delšího uvažování.

Láska je láska! Hvězda Tváře Kateřina Marie Fialová po rozchodu přiznala chlapa

Video se připravuje ...

„On je teď v Brně a já v Praze. Řekli jsme si, že uvidíme, co se bude dít, máme takovou koronu ve vztahu,“ tvrdila před rokem Kateřina Marie. Ale ze vztahové korony se ani jeden nevyléčil a prostě se navždy rozešli. Fialová je opět zamilovaná. „Ano, mám lásku, a velkou. Jsem opravdu šťastná, ale chvilku si to ještě nechám pro sebe,“ zářila na tiskové konferenci k muzikálu Láska je láska, kde hraje Romku Eržiku. Zda je to opět kolega z řad herců, nebo někdo mimo divadlo, ukáže až čas.

Kráska z Ordinace Kateřina Marie Fialová: Řidičák nemám, ale ráda se vozím!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.