Kráska z Tváře a Ordinace Fialová: Usmíření se sestrou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kráska z Tváře a Ordinace Fialová: Usmíření se sestrou!

Život se s herečkou nemazlil.
Život se s herečkou nemazlil. (Foto TV Nova)

Je jí 22 let, ale život s ní už pořádně zamával. Herečka Kateřina Marie Fialová v 16 letech přišla o oba rodiče, posléze o starší sestru, která jí vychovávala. Ale teď se vše v dobré obrací, kráska se usmířila se sestrou a je zasnoubená!

Život se jí převrátil naruby před šesti lety. Její tatínek prohrál dlouhodobý boj s rakovinou, maminka to neunesla a týden nato se oběsila. Zůstala se starší sestrou sama. Ale místo toho, aby se dívky semkly a překonaly tu strašlivou ztrátu, pohádaly se tak, že se herečka po dovršení osmnácti let odstěhovala a od té doby spolu nepromluvily.

„Byla jsem sobecký spratek, který chtěl jediné – svobodu a dělat si vše po svém. Se sestrou jsme se nebavily čtyři roky. Mrzí mě to, ale zřejmě to tak mělo být a my si potřebovaly udělat v sobě pořádek. Ale už je všechno jinak, v pátek jsem k sestře přijela a celou noc jsme si povídaly,“ svěřila deníku Aha! Fialová. „Hodně jsme si vysvětlily, odpustily a domluvily se, že se u ní mezi Vánocemi i s mým přítelem stavíme. Jsem moc ráda, že jsme k sobě opět našly cestu,“ poznamenala Kateřina Marie, která po noci, kdy došlo k usmíření s jediným sourozencem, co má, odletěla do Amsterdamu na prezentaci nových ekologických modelů aut Škoda.

S přítelem Liborem Matoušem (24), rovněž hercem, žije už delší dobu, a dokonce už byla požádána o ruku. „Prstýnek nemám, protože jsem ho rozbila. Dostala jsem originální dřevěný, ale když jsem hrála, tak jsem tak silně bouchala rukama do stolu, až se rozlomil na několik kusů,“ přiznala Aha! temperamentní herečka.

Kráska z Ordinace Kateřina Marie Fialová: Řidičák nemám, ale ráda se vozím!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.