Fialová ze seriálu Hvězdy nad hlavou: Drsná rvačka o Vojtka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Fialová ze seriálu Hvězdy nad hlavou: Drsná rvačka o Vojtka

Kateřině Marii Fialové přibyl šrám na tváři.
Kateřině Marii Fialové přibyl šrám na tváři. (Foto FTV Prima)

Hlídá si to, co považuje za své. Táňa v podání Kateřiny Marie Fialové (24) ukáže ve Hvězdách nad hlavou, že se se sokyní párat nebude. Když se na koncertě okolo jejího Jirky v podání Romana Vojtka (49) začne motat dívčí kapela, dojde na pěsti. Tady musel pomoct kaskadér.

Nebojí se o svou lásku zabojovat. Vetřelkyni to vysvětlí stručně a ručně. „Za pomoci kaskadéra jsme se na scénu připravily. Hlavně to muselo být bezpečné a na kameru vypadat, že jsem jí opravdu jednu pěstí vrazila,“ vzpomíná na natáčení Fialová. „Myslím, že jsme to opakovaly asi čtyřikrát, pětkrát, aby to bylo přesné a na kameru to vypadalo opravdově. Někdy jsem dala ruku moc nahoru, jindy to zase nebylo ono. Vypadá to, že jí Táňa dá bombu, ale opravdu jsme se v reálu ani nedotkly,“ dušuje se herečka.

I když je ale pravda, že jednou to temperamentní černovláska dala tak natěsno, že se bála, že sokyni fakt udeřila. „Bylo to na milimetry a o to víc to vypadalo naprosto věrně,“ je spokojená Kateřina. Ve skutečnosti by chlapa, jako je seriálový Jirka, který flirtoval s celou kapelou, asi hnala svinským krokem. „Musí ho držet zkrátka. Já bych ale nic takového nedělala. Kdyby mě chlap nechtěl a koukal po jiných, tak ho nechám jít. Co s ním?“ krčí rameny herečka.

Rozzářená Kostková přiznala, jak si v karanténě užívala: Cítila jsem se víc ženou!

Video se připravuje ...

Pusa jako rudý hadr

Tak tahle pusa Táňu nastartuje. Kopne do sebe pivko, které čepuje u stánku, a vystartuje po dlouhovlasé sokyni. Vletí na pódium, kde si chce vyjasnit se zpěvačkou dívčí bigbítové kapely, čí je Jirka kluk. „Copak bys ráda, holčičko?“ vysmívá se jí rockerka. „Abyste nechali Jirku na pokoji,“ hlesne. „Počkej, to se jako vážně tahá s tebou?“ přileje olej do ohně zpěvačka. „Aspoň nejsem coura!“ křikne Táňa a ubalí sokyni svižnou ránu. „Čúzo jedna vesnická,“ ozve se během potyčky, kterou musejí místní rozehnat. A Jirka, ten pak pofouká rváčce bebíčko...

Dana Morávková jako seriálová mrcha Andrea: Nosila tanga a balila Révaie!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.