Hvězda Temného Kraje Kostková: Vaculíka vyměnila za Zacha a Vojtka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hvězda Temného Kraje Kostková: Vaculíka vyměnila za Zacha a Vojtka

Tereza Kostková na StarDance úplně zářila.
Tereza Kostková na StarDance úplně zářila. (Foto Aha! – Marek Pátek, fb)

Je snad naše nejobsazovanější herečka. Tereza Kostková (44) se sluní v přízni režisérů a televizních štábů. Nově získala roli v seriálu Primy Hvězdy nad hlavou. Zahraje si stejně jako v Temném Kraji zvěrolékařku. Už má dokonce za sebou první klapku.

Na nedostatek práce si herečka opravdu nemůže stěžovat. Žádné prázdniny. Vedle toho, že vystupuje na letní scéně Divadla Kalich pod Žižkovskou věží, má hlavní roli v romantickém šestnáctidílném projektu z venkovského prostředí. Právě se začal natáčet na malebném Rokycansku.

petr 

Mezi dvěma muži 
Prima zřejmě na seriálu Slunečná, který měl milionovou sledovanost, zjistila, že příroda a venkované táhnou už od dob Chalupářů a pustila se do dalšího natáčení z vesnice. Tentokrát se vypravíme do televizních Poběžovic. Tam Tereza coby veterinářka Lucie Boučková zachraňuje nejen zvířata, jak ostatně naznačuje její povolání, ale taky lidské osudy. Vedle toho stojí jako žena mezi dvěma muži. Má se vrátit k bývalému manželovi, malíři, kterého představuje Roman Vojtek (48), nebo najde štěstí po boku architekta v podání nejvyššího českého herce Romana Zacha (47 let, 206 cm)?

 

Vdaná Tereza Kostková: Hlásí přírůstek do rodiny!

Video se připravuje ...

 

Probuzené ženství
„Přiznám se, že když jsem poprvé četla scénář, tak mě některé situace mé postavy překvapovaly. Myslím, že to bude pěkný, napínavý a pravdivý seriál. V mojí Lucii se najednou probudí uspané ženství. Je dlouhou dobu víc matka a veterinářka než žena – a ta se najednou začne hlásit o slovo,“ poodhaluje nitro své hrdinky Kostková.

Špičkové obsazení
V seriálu Hvězdy nad hlavou se to jen hemží hereckými hvězdami. „Jsme rádi, že se v televizi Prima opět objeví Bolek Polívka, Tereza Kostková, Roman Zach, Petr Nárožný, Pavel Zedníček nebo Oldřich Vlach,“ mne si ruce ředitelka výroby televize Prima Lucia Kršáková. Chybět nebude ani Jitka Smutná (68), Alena Mihulová (55), Miroslav Táborský (60) či Veronika Žilková (58).

 

Vlach a Nárožný: Ještě nekončíme!
Před kamerou se po delší době objeví také Petr Nárožný (81) a Oldřich Vlach (79). Ten musel kvůli zúženému míšnímu kanálku praštit s divadlem. Měl strašné bolesti páteře. Podstoupil sice operaci zad, ale bolí ho stále. Už už chtěl hraní vzdát úplně, ale pak připustil, že dabing si ještě ponechá, a nyní přijal rád roli v novém seriálu. Stejně tak hlásil odchod ze scény Nárožný. „Už tam stíním, hraju dlouho, člověk má vědět, kdy odejít,“ svěřil se herec na jaře. Pak se mu ale scénář zalíbil natolik, že Primě kývl na spolupráci.

Dva sokové
Kolem Terezy Kostkové se motají dva muži. Jací vlastně jsou? „Jsem hrnčíř a malíř, to je jedna záliba, tou druhou jsou ženy – a Tereza Kostková, tedy Lucie, je má bývalá. V současné době mám vztah s mladou holkou Táňou (Kateřina Marie Fialová), a docela se s tím potýkám. Ještě totiž nevím, co v životě chci,“ popisuje svoji roli Jiřího Roman Vojtek. Jeho sokem je klidný samorost Jan. „Jsem relativně úspěšný architekt, který díky profesní únavě a jednomu pátrání dostane do vesnice Poběžovice. Začne tam hledat dům, kde by mohl žít, a v tom momentě potkává Lucii. Ta z jeho příchodu není nadšená, ale časem zjistí, že všechno není tak, jak se na první pohled může zdát,“ prozrazuje Zach, někdejší student stavební průmyslovky…

Rozzářená Kostková přiznala, jak si v karanténě užívala: Cítila jsem se víc ženou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.