Kostková šla s pravdou ven: Boj s psychickou poruchou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kostková šla s pravdou ven: Boj s psychickou poruchou

Tereza Kostková
Tereza Kostková (Profimedia.cz)

Tereza Kostková (43) je workoholička! Dovolenou si totiž užije až na podzim, takže dlouhé měsíce bude v jednom kole. Kromě toho, že po dlouhé době ztvární jednu z hlavních rolí v seriálu, zkouší i novou divadelní hru.

Mnoho lidí si musí říkat, jak je možné, že se z toho náročného pracovního tempa už nezbláznila. Ačkoliv je momentálně i přes mnoho práce psychicky v pořádku, dříve tomu tak prý nebylo.

„Vidím, že vás to zaujalo. Nikdo nechce prozrazovat děj nebo to, jakým způsobem by to mělo působit na diváka, od toho se do toho divadla chodí, takže to říkat nebudu. Divák se s námi ocitne v čekárně ordinace, kde se postupně setkává šest pacientů, každý trpí jinou obsedantně-kompulzivní poruchou. Myslím, že k tomu není víc co dodat, těch poruch je celá plejáda a mnoho z nás se s nimi setkalo ať už u svých blízkých nebo u sebe, je to velmi častá porucha. Čím více stresu máme v životě, tím intenzivněji se tělo brání. Hra je plná dojemných, ale i zábavných situací,“ vyzradila Blesku o nové hře Kostková, která se sama s psychickou poruchou musela potýkat.

„Ano, díky bohu jsem nikdy nemusela brát léky a být léčena. V mém případě to nedosahovalo do žádných krajních mezí. My se ve hře setkáváme s pacienty, kteří mají tyto poruchy ve vážnější fázi. Rozhodně ovšem znám něco podobného ve svém životě. Mnohdy to souvisí se strachem v člověku. Pamatuji si, že v mládí jsem měla jednu z těch poruch. Ve hře ji nehraji já, ale velmi dobře rozumím tomu, co tím autor chtěl říci,“ přiznala herečka a moderátorka oblíbené show StarDance.

Tereza Kostková přiznala lehké stádium psychické poruchy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
14. 2. 2020 • 09:25

Tereza Kostková psychickou poruchu má, protože si vzala naprostého de.bila Nvotu. Jeho " tvorba " je pod psa ,hraje si v ní na intelektuálno a zní to strašně blbě.Školy má slovenské, asi se tam neuživil a zkouší " umění " u nás.
Radím dobře ! Obloukem se jeho "tvorbě " vyhněte, jsou to vyhozené peníze.

catep10391@...
13. 2. 2020 • 19:02

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.