»Miláček« Kostková tentokrát pohořela: Sprcha výčitek od fanoušků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

»Miláček« Kostková tentokrát pohořela: Sprcha výčitek od fanoušků!

StarDance: Tereza Kostková a Marek Eben
StarDance: Tereza Kostková a Marek Eben (Blesk:David Kundrát/Czech News Cente)

Jako moderátorka taneční soutěže StarDance je u diváků Tereza Kostková (43) velmi oblíbená. Jenže teď si proti sobě část svých příznivců nechtěně popudila. Tím, že si pořídila štěně. I když z počátku její nový přírůstek do rodiny vyvolal nadšení, následovala ostrá kritika.

Tereza Kostková v době koronavirové krize rozšířila rodinný kruh o štěně stafordširského bulteriéra. Na tom by nebylo jistě nic špatného. Jenže někteří z fanoušků nedokázali „strávit“ původ pejska. Na dotaz, kde si rozkošného Boomera moderátorka a herečka pořídila, totiž odpověděla: „Je z bazoše, čistokrevný, ale normálně z milé rodinky, není ze stanice.“

To byla ovšem voda na mlýn pro odpůrce volného množení psů. „Nechápu, jak veřejně známá osobnost, která by měla mít něco v hlavě a také na psa ušetří jistě dříve než jiní, kteří šetří třeba roky..., si pořídí vořecha a podporuje množitele,“ napsala jí například jedna dáma.

Jiní zase moderátorce vytýkali, proč si nevzala štěně z útulku. „Je velká škoda, že jste nepodpořila nějakého slušného chovatele, ‚nekupuj, adoptuj‘, jsou toho plná média, a o bez PP a domácích množitelích také,“ podotkla další zklamaná fanynka dle webu Blesk.cz.

„Když máte psa bez PP z útulku a zachráněného, nikdo vás za to peskovat nebude, ale když si pořídíte něco, co není ani dané plemeno, není prověřené a nevíte, co vám z toho ve výsledku vyroste, a snažíte se to obhájit… Každý, kdo prodává psa bez PP, je množkař, i když je to teta z horní dolní,“ rozčilovala se další.

Tereza byla z nečekaných komentářů nejspíš mírně otřesená. „Vůbec jsem netušila, kolik lidí tak strašně pobouří, že náš pejsek nemá papíry. Ano, nemá papíry, a není z množírny. Fakt není, zjišťovala jsem si to a ověřovala si to. Mám kolem sebe spousty pejskařů a lidí, kteří nám radili, sami jsme pejskaři. Opravdu jsem na to dávala pozor a není z množírny,“ hájila se pak Kostková v instastories s tím, že za dob jejího mládí, kdy pejska mívala, se to tolik neřešilo a že je z míry lidské agrese velmi překvapená.

Tereza Kostková si pořídila štěně: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
lekno
7. 5. 2020 • 21:11

Iste si táto herečka rodinu preverila, od ktorej zobrala psíka. Zvieratá určite chovajú vo vyhovujúcich pomeroch. Voľakedy Pp neexistovalo, čipy neexistovali, žilo sa a chovy zvierat fungovali aj bez toho. Neverím, že by šteniatko kúpila od nejakého bezcitného množiara, ktorý chová množstvo psov v neľudských podmienkach. Nakoniec - za tie typické kruté množiarne je zodpovedná v prvom rade vláda. Nie je účinne zabezpečená ich likvidácia príslušnými zákonmi, po ktorých by nasledovali akčné činy na stopnutie tohto týrania zvierat.. P. Tereza je srdečná dobrá žena, psík u nej bude v pohode. Už len preto, že ona nosí jedno z mojich mien.. Podľa istej fr. knihy o menách - "Terézia je tá, čo prináša hviezdu šťastia." Z čoho vzniká predpoklad, že Boomer bude mať dobrú paničku..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.