Tereza Kostková: VŠE O OSUDU STARDANCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tereza Kostková: VŠE O OSUDU STARDANCE!

Tereza moderovala všech deset předchozích řad.
Tereza moderovala všech deset předchozích řad. (Foto Aha! - Marek Pátek)

Tahle revoluce se jí naštěstí nedotkne. Jedenáctý ročník taneční soutěže StarDance bude sice až další rok, ale bude. A moderovat ho bude opět Tereza Kostková (44). Místo má jisté, na rozdíl třeba od bývalé hvězdy soutěže Jana Ondera (34).

Stejně jako všechny kulturní akce byl projekt StarDance kvůli covidu-19 značně nejistý. I když byl v plánu. Kostková teď Aha! potvrdila, že další ročník určitě bude. Česká televize už ji oslovila. Jejím parťákem by měl být Marek Eben (62) jako vždy. „Ano, už se to chystá, ale až na příští rok. Detaily ještě neřešíme, na to je brzy. Vím, že se to chystá, mám tu informaci. Volali, že se mnou počítají,” radovala se na natáčení speciálního dílu Pošty pro tebe pro SOS vesničky.

Vdaná Tereza Kostková: Hlásí přírůstek do rodiny!

Video se připravuje ...

Naopak černého Petra si vytáhl hlavní choreograf a bývalá hvězda show Jan Onder. Jak Aha! už informovalo, produkce s ním nepočítá. Údajně kvůli stížnostem loňského finalisty Jakuba Vágnera (38). Tanečník nepřímo naznačil, že si na něj měl známý rybář stěžovat rovnou u šéfa veřejnoprávní televize Petra Dvořáka (55). Prý mu vadilo, že byl vulgární na jeho taneční partnerku Michaelu Novákovou (26).

Rozzářená Kostková přiznala, jak si v karanténě užívala: Cítila jsem se víc ženou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.