Soumrak nad vztahem Kostkové? Tomu se ani nechce věřit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Soumrak nad vztahem Kostkové? Tomu se ani nechce věřit!

Tereza Kostková utěšovala zklamaného manžela
Tereza Kostková utěšovala zklamaného manžela (profimedia.cz)

Doba koronavirová zaskočila každého, výjimkou není ani Tereza Kostková (43) a její mažel Jakub Nvota (43). Rozhodně nepočítali s tím, že se jejich příjmy v krátké době výrazně ztenčí. Moderátorka a herečka navíc těsně před pandemií mohutně investovala. Odráží se to snad už negativně na jejím vztahu?

Jak uvádí časopis Můj čas na kafíčko, v roce 2018 koupila Tereza polovinu dvojdomu v Hůrské ulici v pražských Kyjích od občana ve výkonu trestu, který prý nutné potřeboval peníze. Podle nepotvrzených údajů, které tento titul otiskl, se jí podařilo cenu stlačit až na neuvěřitelných 2,5 milionu korun. Rok na to ale měla být odhadní cena nemovitosti 8,5 milionů. Jenže Tereza se přesto měla při koupi zadlužit. Dle tvrzení citovaného časopisu si totiž půjčila více než tři miliony korun na rekonstrukci.

Přesto se ale podle časopisu Můj čas na kafíčko nedá předpokládat, že by byli oba s manželem najednou bez příjmů. Tereza Kostková stále moderuje pořad na ČRo Dvojka s názvem Blízká setkání. A stejně jako řada jiných celebrit, i ona využívá jako nástroj k výdělku i Instagram. Navíc oba jistě mají i finanční rezervy, protože se jim před pandemií dařilo poměrně dobře. Jak se tedy zdá, finance určitě nebudou tím, co by touto dvojicí měla zásadním způsobem otřást.

Tereza Kostková přiznala lehké stádium psychické poruchy:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
10. 6. 2020 • 00:12

Jen, aby si to "výkon trestu " jednou nenamíří domů Zahradní domek ať má radši připravený .
Že Kostková sleduje dražby, to bych neřekla, ale že neinvestuje na Slovači to se divím.Tam je tolik opuštěných domků ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.