Polívka dotočil Hvězdy nad hlavou: První role po těžké BORELIÓZE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Polívka dotočil Hvězdy nad hlavou: První role po těžké BORELIÓZE

Osvědčený tandem. Bolek a Alena Mihulová opět hrají manžele, na snímku s Petrem Nárožným.
Osvědčený tandem. Bolek a Alena Mihulová opět hrají manžele, na snímku s Petrem Nárožným. (Foto FTV Prima)

Pro poslední scény se hlavní protagonisté seriálu Hvězdy nad hlavou usadili ve stájích. To bylo něco pro ostříleného koňáka Bolka Polívku (71). „Dlouho jsem nejezdil, protože jsem před čtyřmi lety prodělal boreliózu,“ přiznal herec. Má tři koně. „Jeden má měsíční slepotu, tak je u známých a vozí děti,“ svěřil Polívka.

Borelióza, kterou chytil v roce 2016 od klíštěte, Bolka hodně potrápila, ještě dlouho na sobě cítil následky v podobě slabosti. Dodnes musí někdy použít k chůzi hůl. „Přičítal jsem to stárnutí,“ přiznal. Teď se už cítí lépe.

Chválím Alenu, skromnost je její velikostí
Díky novému seriálu se na place potkal s kolegyní Alenou Mihulovou (55), s níž před pár lety natočil oceňovaný film Domácí péče (2015). „Ona je hodně autentická a hraje se s ní moc dobře. Je velmi přirozená, přitom skromná, a to je součást její velikosti,“ nešetří chválou Polívka. Hraje statkáře Jindřicha Prokeše, bývalého starostu. A chválím i Vladimíra, já vlastně chválím rád... Má svou hlavu a vedle toho nade vše miluje svou rodinu. A podobně to má i sám herec. Všechny své děti podporuje a sleduje, přestože je má s různými maminkami. Naposledy ho zaujal syn Vladimír (31), kterého diváci mohou vídat v seriálu televize Prima Polda. „Mně se tam Vladimír líbí. I David Matásek je skvělý. Tvoří takovou dobrou dvojku. S Vladimírem se často vídáme, má domek v Olšanech a my tam taky bydlíme. Rád chválím, a to nejen své děti,“ zdůraznil herec.

Tvrdá slova Bolka Polívky k dceři Aničce: Uštědřil jí otcovský políček!

Video se připravuje ...


Chodila jsem jako kačer
Jeho seriálovou dceru Táňu představuje Kateřina Fialová (23). „Mám na natáčení krásné vzpomínky, krásné zážitky. Je mi líto, že už to končí. Bude se mi stýskat po hercích, koních, po přírodě,“ prozradila s lehkým smutkem. „Museli jsme absolvovat trénink jízdy na koni. Ráda bych v tom pokračovala i teď, když natáčení skončilo. Posilujete svaly, které běžně nezapojíte, takže když jsem slezla z koně, tak jsem nemohla dát nohy k sobě a chodila jsem jako kačer,“ směje se Fialová. 

Povedlo se to i navzdory koroně
„Seriál se nám povedlo dotočit i přes nepříznivé podmínky, které nyní panují, hlavně díky zavedeným hygienickým opatřením, zodpovědnosti a profesionalitě všech zúčastněných,“ říká k tomu výrobní ředitelka TV Prima Lucia Kršáková. „Jsme rádi, že se nám do našich nových projektů daří získat ke spolupráci velmi oblíbené hvězdné tváře.“

Nabitý seriál
Novinka televize Prima je nabitá hvězdami. Má to ostatně v názvu, takže se můžeme těšit. Vedle Polívky tam hraje například Tereza Kostková, Roman Zach, Roman Vojtek, Petr Nárožný, Pavel Zedníček, Oldřich Vlach, Veronika Žilková, Václav Kopta, Jitka Smutná, Veronika Khek Kubařová, Miroslav Táborský, Martin Pechlát, Jaromír Dulava, Eva Leinweberová a Pavlína Mourková.

Vladimír Polívka promluvil o přepadení: Mohlo to dopadnout hůř...

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.