Polívka vyvedl smečku: Tihle jsou z posledního vrhu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Polívka vyvedl smečku: Tihle jsou z posledního vrhu!

Bolek udělal něco pro rodinu a vyvezl je do Tater: Syn František. Přítelkyně Jana. Syn Jan. Dcera Mariánk. Táta Bolek. Máma Marcela. Dcera Anna.
Bolek udělal něco pro rodinu a vyvezl je do Tater: Syn František. Přítelkyně Jana. Syn Jan. Dcera Mariánk. Táta Bolek. Máma Marcela. Dcera Anna. (Foto Aha! – Martin Hykl, ara)

V jedné ruce dlaň své partnerky, v druhé sklenku bublinek. Bolek Polívka (70) vyvezl na filmovou premiéru své dcery Aničky (40) do Nízkých Tater celou svou současnou rodinu. „Tihle jsou z posledního vrhu,“ vtipkoval. Na promítání Ženská na vrcholu mu tak rezervovali celou řadu.

Táta Bolek s mámou Marcelou dorazili se všemi svými potomky – dcerou Mariánkou (12) a syny Františkem (13) a Honzou (16). Ten navíc vzal s sebou i svou slečnu. „Popravdě herecký talent jsem u svých dětí nikdy nesledoval, ale když vidím, že Vladimír i Anička jsou výborní a Kamila je zase režisérka a kostýmní výtvarnice, tak už se na ty mladší dívám z tohohle hlediska,“ rozplýval se Polívka ve slovenské Jasné.

Obdivuje ji

Hlavní hvězdou večera ale byla Anna Polívková, která v nové filmové komedii představuje svobodnou matku a úspěšnou majitelku biokavárny, jež vyrazí s osmiletým synem na hory. „Je výborná! Velmi rád se chodím dívat i na její představení v divadle. Vůbec ne jako kontrolor nebo kritik, který by si dělal poznámky, co všechno bylo špatně. Naopak jsem její obdivovatel. Když něco dělá, tak to stojí za to,“ chválil Aničku táta Bolek.

(Ne)hádali se

Polívka se i ve filmu objeví jako její otec. Když ale s dcerou naposledy zkoušel v divadle, prý to mezi nimi pořádně jiskřilo. „Dělali jsme na tom asi měsíc a taky jsme se u toho trošku hádali, jenom mírně,“ smála se Anna. „Ani moc ne, ona mi řekla – tati, prosím tě, nech toho... A já toho nechal,“ doplnil ji Bolek.

Rádiovka a tepláky? Šála za 7000 Kč!

Pryč jsou doby, kdy Bolek Polívka coby Bohuš z filmu Dědictví aneb Kurvahošiguntntág nosil žlutou rádiovku a modré tepláky. Do slovenských hor si přibalil i luxusní kousek známého módní domu. „Tuhle šálu jsem si koupil pro štěstí, proto jsem si ji vzal i na plac. Kostymérka mi ji nechala, protože jsem jí vysvětlil, že je to Hermes,“ tvrdil redaktorce deníku Aha! herec. Nad námitkou, že to vypadá spíš jako kousek od anglické značky Burberry, mávl rukou. „Ne, je to Hermes, slečno. Stál mě asi sedm tisíc,“ dodal s úsměvem.

Manéž Bolka Polívky číslo 56: Debata o korektních vtipech



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.