Jitka Čvančarová (40): Tajná práce s manželem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jitka Čvančarová (40): Tajná práce s manželem!

Jitka Čvančarová a Petr Čadek
Jitka Čvančarová a Petr Čadek (profimedia.cz)

Představuje jednu z Černých vdov a zahrála si s vlastním manželem. Jitka Čvančarová (40), seriálová Johana, se ocitla v náručí Bolka Polívky (69), který ztvárňuje moravského kiminalistu. Nad vším dohlížel hereččin manžel Petr Čadek (40). 

Polívka možná nevypadá, ale tanec má v krvi. „Bolek to zvládl asi za tři tréninky, je šikovný a fajn chlap,“ pochvaloval si taneční mistr Čadek. „Učil jsem ho klasické tango. Známe se dlouho, takže odpadala nervozita z toho, jak mu to půjde,“ prozradil Petr.

O svou manželku Jitku Čvančarovou, kterou Polívka coby Olin Nekula vezme na parket, se postaral tanečník taky sám. „S Jitkou jsme to trénovali doma, to je výhoda,“ usmíval se Čadek, který byl s výsledkem víc než spokojený. „Hrál jsem víceméně sám sebe, tak jsem jim to snad nezkazil,“ poznamenal vesele majitel studia Tančírna.

Plesání si diváci v neděli večer na obrazovce Primy užijí dost a dost. Na parketu se vedle Olina a Johany objeví i její nevlastní syn Filip, kterého hraje Marek Lambora (23). Čadek mu na parket přisoudil Alici Stodůlkovou (32), která se v roce 2010 s Pavlem Křížem (57) ve StarDance protančila k první příčce.

 Černé vdovy - upoutávka na seriál TV Prima

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.