Jitku Čvančarovou dohnala minulost i přítomnost: Hraje jen se svými muži | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Jitku Čvančarovou dohnala minulost i přítomnost: Hraje jen se svými muži

Jitka Čvančarová
Jitka Čvančarová (profimedia.cz)

Pěkně se to sešlo. Jitka Čvančarová (40) se ve veleúspěšném seriálu České televize Most! objevila po boku bývalého partnera, herce Martina Hofmanna (40). Na Primě zase potkává v Černých vdovách vlastního muže, tanečníka Petra Čadka (40), s nímž ma dvě děti – sedmiletou dceru Elenu a sedmiměsíčního syna Theodora. 

Hofmannova nevěra s prostitutkami je už zapomenuta. „S Martinem jsme byli dost dlouhý čas pár, vím o jeho kvalitách, a i když se naše cesty z různých důvodů rozešly, ty kvality zůstaly,“ řekla na počátku natáčení seriálu Most! na vysvětlenou Jitka. A manželova přítomnost v Černých vdovách je jí příjemná.


Petr učí Bolka Polívku (69) alias vyšetřovatele Olina Kekulu z Brna tančit tango. „Jsem tanečník typu improvizátor. Měl jsem taneční ve škole ve Vizovicích a vybrala si mě malinkatá paní učitelka, abych s ní předváděl tance,“ líčí 187 cm vysoký herec své začátky na parketu. „Připadal jsem si jako modřín vedle jahodí, byl jsem taková pomůcka pedagogická,“ žertuje Polívka.


V seriálu je jeho taneční partnerkou právě Čvančarová. „Soutěžila ve StarDance, je vynikající muzikálová herečka, takže je skvělá. I když jí Petr občas říkal, že se nemá vrhat do toho záklonu, že o tom to není,“ prásknul Bolek na Jitku. Tango se mu moc líbilo. „Uvažoval jsem, že bych v tom mohl pokračovat, ale na to musí být čas. A ten jsem, bohužel, nenašel,“ uzavírá herec.

Rekordní sledovanost
Třetí díl seriálu Černé vdovy vidělo v neděli 1,214 milionu diváků. Stal se tak suverénně nejsledovanějším televizním pořadem.


Na video s Jitkou Čvančarovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
noreenlope...@...
5. 3. 2019 • 17:23

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.