Čvančarová a spol. v novém seriálovém hitu: PRAVDA O OSUDU ČERNÝCH VDOV! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Čvančarová a spol. v novém seriálovém hitu: PRAVDA O OSUDU ČERNÝCH VDOV!

Černé vdovy
Černé vdovy (TV Prima)

Přes půldruhého milionu diváků si v neděli večer nenechalo ujít start nového primáckého seriálu Černé vdovy. Pokud některému z nich přišel povědomý, pak nebyl tak daleko od pravdy. Jako se Doktor Martin dostal do Beskyd z pobřeží Velké Británie, tak trio vražedkyň doputovalo na jižní Moravu z Finska.  

Už je to pět let, co se na finských obrazovkách objevil kriminální seriál Mustat lesket neboli Černé vdovy. Těžko říct, zda jako předloha posloužil americký thriller Černá vdova z roku 1986. Každopádně v zemi tisíce jezer slavil úspěch. Seriál, který odstartoval 11. března 2014, posbíral ve své domovině řadu televizních ocenění a zamířil i za hranice. Kromě sousedního Švédska a Norska si licenci na remake koupili USA, Francie, Německo, Španělsko a také Česko.

Sexy vražednice Jitka Čvančarová (40), Jana Plodková (37) a Lucia Siposová (38) hravě převálcovaly Bábu z ledu na ČT1 i novácký The Voice Česko Slovensko. Se sledovaností 1,56 milionu diváků starších 15 let se staly jasnými vítězkami nedělního večera. Na reprízu filmu režiséra Bohdana Slámy (51) v titulní roli se Zuzanou Kronerovou (66) se dívalo »jen« 656 tisíc diváků a druhý díl »Hlasu« si pustilo dokonce ještě o 17 tisíc lidí méně.

Černé vdovy po česku vznikly pod scenáristickou a režisérkou taktovkou Radka Bajgara (56). Původní seriál se ve Finsku dočkal dvou řad po 12 dílech, u nás bylo natočeno zatím jen osm.

Čvančarová tahá za nitky

V poslední době Jitka Čvančarová zažívá televizní žně. Coby hysterická Ilona baví diváky v kontroverzním seriálu České televize MOST! a v Černých vdovách září jako sexy vražedkyně. „Johana je nejracionálnější, je mozkem týmu a iniciátorem všech věcí, tahá za nitky, je to takový vůdce party. S ničím se moc nepáře, mluví hodně ironicky, a to mě baví,“ pochvaluje si herečka. Ke zbavení svého seriálového manžela měla ze všech tří asi největší motivaci. Manžel v podání Martina Stránského (49) ji mlátil. Se seriálovou Veronikou muž nespal, později zjistila, že byl gay. Renatin manžel měl zase gangsterské sklony a mezi hračky dcery schovával pistoli.

FINSKÝ ORIGINÁL

Renata – Pihla Viitalaová (36)
Veronika – Malla Malmivaaraová (36)
Johana – Wanda Dubielová (44)

ĆESKÁ KOPIE

Veronika – Lucia Siposová (38)
Johana – Jitka Čvančarová (40)
Renata – Jana Plodková (37)

FINSKÝ ORIGINÁL

Johana – Wanda Dubielová (44)
Dan – Carl-Kristian Rundman (58)
Renata – Pihla Viitalaová (36)
Mirek – Ville Tiihonen (44)
Veronika – Malla Malmivaaraová (36)
Honza – Mikko Leppilampi (40)

ČESKÁ KOPIE

Veronika – Lucia Siposová (38)
Honza – Petr Vršek (42)
Dan – Martin Stránský (49)
Mirek – Filip Blažek (45)
Renata – Jana Plodková (37)
Johana – Jitka Čvančarová (40)

Zdánlivě natvrdlého vyšetřovala hraje Bolek Polívka (69), v originále jsou vyšetřovatelé dva, muž a žena.

Loď s povedenými manžílky právě vybouchla.

Jitka Čvančarová? Kdo ji tak zmaloval? Potřebuju připoutat pozornost!

Video se připravuje ...

Více o seriálu Černé vdovy čtěte ZDE



Přečtěte si
-bello-
19. 2. 2019 • 11:37

Neznám Most, neznám Černé vdovy. Tak jako jeden čas bylo překostkováno, teď je přečvančarováno.Jen nevím, jestli vítězí herecky nebo přes prsa. Hraje ona vůbec ještě divadlo , nebo už je jen seriálová ?

domino22
19. 2. 2019 • 10:42

kdybychom tušili, co je to za kravinu, tak jsme se na to nedívali.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.