Už zítra vypukne řádění Černých vdov: Život začíná po smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Už zítra vypukne řádění Černých vdov: Život začíná po smrti!

Seriál startuje 17. února a bude vysílaný každou neděli ve 20.15 na Primě.
Seriál startuje 17. února a bude vysílaný každou neděli ve 20.15 na Primě. (Foto FTV Prima)

Na obrazovce se moc neohřejí. Právě bez Martina Stránského (49), Filipa Blažka (45) a Petra Vrška (42) totiž začíná jejich manželkám nový život. 

Jsou to násilníci a gangsteři, jaké byste mít doma nechtěli. Přesně na tom se shodly hlavní hrdinky akčního krimiseriálu Jitka Čvančarová (40) alias Johana, Renata v podání Jany Plodkové (37)  a Veronika, kterou hraje  Lucia Siposová (38). Rozhodly se svých manželů zbavit stylově a s láskou. Při oslavě narozenin s nimi vybouchne loď. A hádejte, kde byla výbušnina? Přece v tom nádherném dortu, na který se všem sbíhaly sliny. 

„Pokud se někdo chová jako oni, nelze se ani divit,“ nechal se při natáčení drsných scén slyšet Blažek. Jeho kolega Stránský přiznal, jak bylo pro něj těžké ztvárnit násilníka. „S Jitkou Čvančarovou, jejíhož muže jsem hrál, se znám už dlouho. Považuju ji za jednu z našich nejlepších hereček. A teď jsem ji měl mlátit,“ povzdechl si herec. Vršek zase štábu vytrhl při natáčení trn z paty. „Nakonec jsem loď řídil, protože jsem jako jediný měl kapitánské zkoušky,“ prozradil. Měl nervy, protože loď byla půjčená a nesměla se odřít. 

Čvančarová, Plodková a Siposová: V novém seriálu Černé vdovy zpívají, vraždí a mstí se.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
6010
16. 2. 2019 • 09:50

Ještě jsem seriál neviděla, ale stačily mi ukázky.To je pane řešení, nechat vyhodit člun i s násilnými manžely do vzduchu.To má být snad návod, jak řešit takové situace? Dívat se rozhodně nebudu.Nechápu, co tím básník chtěl říci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.