Sexy Jitka Čvančarová přitvrdila: Z metrnice z Mostu! je vražedkyně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexy Jitka Čvančarová přitvrdila: Z metrnice z Mostu! je vražedkyně!

Z Jitky je zase sexy kočka.
Z Jitky je zase sexy kočka. (Foto FTV Prima)

 Od ponižování a nadávek přešla k vraždě! Hvězda seriálu Most! Jitka Čvančarová (40) jde z role do role. Každé pondělí jako Ilona psychicky deptá Martina Hofmanna (40) jako Luďana, a teď ještě přitvrdí. V novém seriálu Černé vdovy se promění v zákeřnou vražedkyni.

V osmidílné černé krimikomedii TV Prima půjde z herečky strach. „Johana je mozkem týmu a iniciátorem všech věcí, tahá za ty nitky, je to takový vůdce party. S ničím se moc nepáře, mluví hodně ironicky – a to mě baví,“ řekla o své roli jedné z trojice vdov Čvančarová, která měla ke zbavení se svého seriálového manžela největší motivaci. Ji jako Johanu, Renatu v podání Jany Plodkové (37) a Lucii Siposovou (38) coby Veroniku spojuje přátelství a firma, ve které pracují jejich tři manželé – Martin Stránský (48) jako Dan, Filip Blažek (45) coby Mirek a Honza v podání Petra Vrška (42). Johanu manžel bil, Renatin manžel se znenadání začal chovat jako gangster, co schovává doma bouchačku, a Veroničin manžel s ní odmítal spát, aby pak našla v šuplíku pod postelí časopisy s gay pornem.


Manželé v povětří
Hrdinky poznáme v okamžiku, kdy jedou se svými manžely na chatu k jezeru. Mají tam strávit prodloužený víkend. Holky, i když jsou manžely přehlíženy a občas i ponižovány, se ale tváří naprosto klidně. A podivně klidně se tváří také v okamžiku, kdy člun s jejich muži najednou uprostřed jezera vylétne do povětří. Jenže představy vdov o novém spokojeném životě se zdaleka nepotkávají se skutečností. Detektiv v podání Bolka Polívky (69), který případ vyšetřuje, už od 17. února začne na obrazovkách zjišťovat, že nešlo o nešťastnou náhodu.

Kdo je kdo?

Herečka: Jitka Čvančarová (40)
Postava: Johana Rychnovská
Johana je ze všech tří vdov nejchytřejší. Pracovala jako účetní. Několik let se s Danem marně pokoušeli o dítě, až to Johana nakonec vzdala. Johana měla nejsilnější motivaci zbavit se manžela. Psychicky i fyzicky ji dlouhé roky týral, shazoval ji, podváděl a z frustrace i bil.

Herečka: Jana Plodková (37)
Postava: Renata Jůzlová
Stará se o dcerku Lízu, denně vaří a hlavně výtečně peče. Manžel Mirek je herec jedné role, který se kvůli neúspěšné herecké kariéře ujal podniku po jejím otci. Až když její muž vyletí do povětří, zjistí, že neumí být sama. Když se dozví, že Mirek žije, nastane pro ni velké dilema. Má pocit, že by se s ním měla dát znovu dohromady, už kvůli Líze.

Herečka: Lucia Siposová (38)
Postava: Veronika Majerová
Hlásí se do všech reality show. Její manžel Honza to považoval za trapné. Navzdory tomu, že je nesmírně sexy, s ní její manžel po jisté době přestal spát. Po Honzově smrti potřebuje Veronika nutně peníze. Sama se neuživí a přichází první exekuce.

Herec: Boleslav Polívka (69)
Postava: Olin Nekula
Detektivovým původním cílem bylo dokázat vraždu, to mu však překazí několik skutečností: zahledí se do Johany, jedné z potenciálních pachatelek, a z nějakého důvodu mu celé vyšetřování neustále maří jeho dočasný nadřízený. Díky tomu Olin pochopí, že ve věci je něco mnohem většího než manželské vraždění.

Herec: Filip Blažek (42)
Postava: Mirek Jůzl
Zázračně přežije výbuch člunu. Netuší, že ho má na svědomí manželka a její dvě kamarádky. Šmelina, podivné obchody s německou firmou a vydírání – to jsou okolnosti, pro které někdo mohl mít dobrý důvod všechny tři muže zabít. To, že je považován za mrtvého, se mu hodí.

Herec: Martin Stránský (48)
Postava: Dan, manžel Johany
Násilník zemře při výbuchu lodě hned v prvním dílu.

Herec: Petr Vršek (42)
Postava: Honza, manžel Veroniky
Nepřežije vražedný útok a jeho působení skončí s prvním dílem.

Jitka Čvančarová: Kdo ji tak zmaloval? Potřebuju připoutat pozornost!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
31. 1. 2019 • 11:29

Jo....Čvančarová je fešanda, hlavně pro ty, kteří neobdivují ony řekněme velmi štíhlé ženy, ale nedá se rozhodně mluvit o obezitě, prostě kyprá žena.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.