Polívka si nedá pokoj ani po 18 letech: Rýpl si do Chantal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Polívka si nedá pokoj ani po 18 letech: Rýpl si do Chantal!

Chantal Poullain a Bolek Polívka
Chantal Poullain a Bolek Polívka (David Kundrát)

Žili spolu 15 let, ale nakonec manželství, z něhož vzešel syn Vladimír (30), skončilo bouřlivým rozvodem. A Bolek Polívka (70), pokud má možnost, si do své ex Chantal Poullainové (63) i po 18 letech od rozchodu rád rýpne.

Chantal kdysi kvůli Bolkovi opustila rodnou Francii a přestěhovala se do komunistického Československa. Pár let po sametové revoluci ale přišla krize, která vyvrcholila rozvodem. „Nechtěla jsem být zavřená v Olšanech, nebyla jsem ještě připravená starat se o hotel a koně. Odešla jsem do Brna a měla jistá očekávání, že on přijde za mnou, takhle jsem byla vychovaná. Možná jsem měla být méně pyšná,“ okomentovala herečka už dříve jejich rozvod.

„Možná jsem měla bojovat víc. Více pracovat na sobě, naučit se být tolerantnější, dát našemu partnerství větší šanci,“ prohlásila Chantal. Ta s Bolkem excelovala ve filmu Šašek a královna (1987), který vznikl podle stejnojmenné divadelní hry. Po letech Polívka nastudoval volné pokračování s jejich synem Vladimírem. „Napsal jsem pro sebe a pro syna hru Šašek a syn. To je jediná možnost, jak o jeho mamince mluvit pozitivně,“ neodpustil si Polívka rýpnutí ve včerejší talk show 7 pádů Honzy Dědka na Primě.

4 ženy a 6 dětí

Polívka je otcem Kamily (45), kterou má s první manželkou Stanislavou. Nemanželskou dceru Aničku (41) zplodil s herečkou Evelynou Steimarovou (74) a Vladimíra má s druhou manželkou Chantal. Momentálně žije se třetí ženou Marcelou (50), s níž má Jana (16), Františka (14) a Marianu (12). „Anička je herečka, Kamila scénografka, z ostatních ještě nevím, co bude. Já jim nic nezakazuju, za špatné známky jim nenadávám. Můj tatínek říkal – ze staršího otce je buď debil, nebo génius a ty seš něco mezi tím, Bolečku,“ říká Bolek s humorem sobě vlastním.

Bolek Polívka o tom, jak mu v době koronaviru chybí divadlo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.