Somr o své velké lásce: Přebral mu ji známý herec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Somr o své velké lásce: Přebral mu ji známý herec!

Josef Somr
Josef Somr (Foto Gaia Kyjov, ara)

O svém soukromí Josef Somr (86) příliš nemluví, ačkoliv jeho milostný život je jak vystřižený z nějakého filmu. V minulosti to vypadalo, že si vezme za ženu Evelynu Steimarovou (74), která ale nakonec skončila v náruči Bolka Polívky (70).

Dlouho nebylo jasné, jak to se vztahy v Somrově rodině je. Jaroslava Šavrdová, sestra Somrovy životní družky Zuzany Šavrdové (†65) , která v roce 2011 zemřela na rakovinu, se začala o herce starat hned po její smrti. Postupně za ním jezdila stále více, až spolu začali žít. O jejich vztahu herec poprvé promluvil na MFF Karlovy Vary v roce 2012.

V minulosti to však vypadalo, že se ožení s Evelynou Steimarovou, která jejich vztah označila za jakousi svou třináctou komnatu.  „Poznali jsme se při natáčení Soukromé vichřice, obdivně jsem na něho hleděla, už byl slavný, ale vůbec jsem ho nezajímala. Když jsem pak hrála v Činoheráku, už si mě začal trochu všímat. Na divadelní mikulášskou nadílku jsem přivedla malou dceru, on seděl u piána, Vendulka si suverénně přisedla a brnkala s ním. Tenkrát se ke mně otočil a řekl: „Holky, já vás beru obě.“ No a to rozhodlo," řekla Steimarová v rozhovoru pro nasehvezdy.cz.

„Bylo to vážné, toužila jsem po jistotě, jenže jsem odjela točit Baladu pro banditu. Na place tam pod stromem seděl nosatý kluk, o kterém mi řekli, že je to moc dobrý herec (Bolek Polívka, pozn. red.) z Brna, a koukal na mě pronikavýma modrýma očima. Byla jsem ztracená," svěřila se.

Seznámení s Polívkou bylo pro Steimarovou osudové a zamilovala se do něj. "Pepa Somr mi to dlouho neodpustil, polovina kolegů se mnou nemluvila a já se jim ani nedivila," řekla herečka dle topky.sk.

Tajemství Ostře sledovaných vlaků: Razítka na zadek nedával jen Somr!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.