Bolek Polívka slavil 70: Havlová přišla přát s... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bolek Polívka slavil 70: Havlová přišla přát s...

Polívka musel být určitě s oslavou spokojen.
Polívka musel být určitě s oslavou spokojen. (Foto Aha! – Marek Pátek)

S pětidenním předstihem oslavil ve velkém Bolek Polívka své sedmdesátiny! Na páteční večer sezval téměř celý český showbyznys na obří párty na střechu pražského Paláce Lucerna!

Dorazil každý, kdo něco znamená. Kdo byl ale nepřehlédnutelný, tak to byla Dagmar Havlová (66), které dělala doprovod zlatá boxerka s bílou náprsenkou, bílými ponožkami a bílým čumáčkem. Dášina zlatá hříva a černobílé sluneční brýle k pejskovi perfektně ladily. A fenka, která měla samozřejmě svoji psovodku, se svojí paničkou oslavenci i pogratulovala a předala dárek. A nikdo se nedivil, protože boxerky chodily s Dášou coby někdejší první dámou i na Hrad a téměř jako členové rodiny se zúčastňovaly nejedné státní návštěvy.

Lucerna byla ale pouze jednou ze tří oslav Bolkova jubilea. Ta hlavní se odehraje v den jeho narození 31. července v Brně. Ať už jsou velké, anebo komorní, oslavy spojené s kulatými narozeninami má Bolek rád. Hlavně si přeje, aby hosté měli radost a věděli, že to vlastně dělá pro ně. „Vždyť 70 let je věk, který je kmetský, ale zároveň jsme pořád ještě mladí. Máme jen šedesát a deset, jak říkají Francouzi,“ prohlásil Polívka, který si první oslavu v Lucerně pořádně užil a opouštěl ji před třetí ráno jako poslední.

V Lucerně nechyběl gratulant Jiří Bartoška v šortkách a v apartním kloboučku, Jiřina Bohdalová s vnukem Vojtou či Vanda Hybnerová s obřím obrazem. Miloš Zapletal a Josef Klíma kolem fotografů procházeli s velkými tácy něčeho voňavého, Jana Švandová s manželem dokonce táhli každý za jedno ucho těžkou tašku, a v jednu chvíli pasáží Lucerna projela i harfa. Harfenistka totiž byla jediným zpestřením narozenin. Oslava, jak si Polívka přál, neměla žádný scénář, lidé dělali hloučky, přecházeli z jednoho do druhého a náramně se veselili.



Přečtěte si
kov3
28. 7. 2019 • 10:12

Kedysi hovoril, že telo má ísť do hrobu zhumplované....tak toto sa mu podarilo. A Vlastička si priniesla aj špek ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.