Havlová obrátila s koncem své divadelní kariéry: Útok na Českou televizi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Havlová obrátila s koncem své divadelní kariéry: Útok na Českou televizi!

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová (Zbyněk Pecák, Daniel Černovský, Pavel Machan, ara a reprofoto FTV Prima)

Konec kariéry? Ani omylem! Dagmar Havlová (66) sice prohlásila, že v nejlepším se má přestat, ale z prken, co znamenají svět, rozhodně neodchází. Prý došlo ze strany České televize ke zkreslení.

„Myslím, že už nastal čas v nejlepším odejít. Po rovných čtyřiceti letech, byť čtvrtinu té doby jsem absentovala kvůli státnickým povinnostem,“ šokovala před pár dny společnost herečka a vdova po prezidentovi Václavu Havlovi (†75) v rozhovoru pro Českou televizi.


Nyní se ale vyjádřila přes svůj Facebook a své původní prohlášení o divadelním důchodu vyvrátila. „Ráda bych ukončila spekulace o ukončení mé divadelní kariéry, které vznikly tím, že ČT neodvysílala můj rozhovor celý. Ráda budu svá představení dohrávat, bude-li mi to umožněno vedením divadla,“ napsala na vysvětlenou Havlová s tím, že bude v Divadle na Vinohradech nadále hostovat.
Konec je tedy zřejmě pro bývalou první dámu v nedohlednu. „Jsem připravena diváky nezklamat a dohrávat své postavy v Její pastorkyni, Lvovi v zimě a v Návštěvě staré dámy, dokud budou diváci chodit,“ sdělila deníku Aha! Havlová.

Dagmar Havlová na premiéře Tarantina: Usměvavá, vyžehlená a v doprovodu kamarádky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.